IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първи снимки на новия VW Scirocco

Медийното ембарго за публикуване на снимки на серийната версия на VW Scirocco беше нарушена и в много сайтове и форуми в интернет вече може да се види облика на новия VW Scirocco.

Първи снимки на новия VW Scirocco

Официалната премиера на серийната версия на този автомобил е след дни на автомобилния салон в Женева. Макар да не е взел всичко от концепцията Iroc, серийният Scirocco e запазил главните му черти. В същото време дизайнът на новия модел показва новите насоки в дизайнерските търсения на Volkswagen. 

За разлика от Iroc, при серийното Scirocco липсва металната рамка на радиаторната решетка, която придаваше на концепцията доста по-внушителен вид. Изобщо цялата предница е по-различна, с променени отвори за въздух и преден капак. 

Фаровете също така са изменени в сравнение с тези на Iroc, макар да са запазили прилика с тях. Предната колонка при Scirocco е по-дебела и прехода към предната врата също дава различен облик на серийната версия в сравнение с Iroc. Тя е загубила част от елегантността, но за сметка на това сякаш е станала „по-мускулеста” в сравнение с концепцията. 

Визуално серийната версия изглежда по-ниска от концепцията, но и по-тясна. Отзад Scirocco е с доста привлекателен дизайн и е запазил много повече прилика с концепцията. За съжаление не са запазени двата трапецовидни накрайника на ауспуха в двата края на задната броня на Iroc, като при серийната версия са заменени с двоен накрайник с кръгла форма, разположен в лявата част.
0 от 500