IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Gemballa GT 4.0L RS

Вижте последната разработка на Gemballa на базата на Porsche 987 Cayman S.

Gemballa GT 4.0L RS



Тунинг компанията, специализирана в доработка на Porsche, сега пуска още една модификация към богатата си моделна гама. Тя се базира на Cayman S и се нарича Gemballa GT 4.0L RS. Както може би се досещате от името на колата, двигателя е с увеличен обем и от 3,4 литра, колкото е стандартната модификация, е порастнал на 4,0 литра. Засега може да ви предложим само тази информация, тъй като модела все още се тества и нямаме повече детайли. Но мисля, че и да спрем до тук, все още ще звучи доста обещаващо.



В интериора има доста промени. Да започнем с това, че от Gemballa не са пестили от карбон. Той е навсякъде. Новите спойлери отпред и отзад също са от здравия, свръх-лек материал. Но това не прави колата твърде натруфена, по-скоро и придава запомнящ се, оригинален вид. Колата има 20 инчови джанти, в матово черен цвят. Под тях се крият специално оптимизирана спирачна система, подходяща дори за състезателни автомобили.



Леката поява на жълто в ектериора на автомобила е определено интересна, но що се отнася до интериора, то там вече не ни допадат. Стилните решения в кокпита на серийния Cayman S си остават доста красиви и тук, но от Gemballa са прекалили в желанието си да направят GT 4.0L RS наистина уникален.



Очакваме още подробности около постиженията на Gemballa GT 4.0L RS. И докато чакате, а разгледайте всичките му снимки от галерията ни.
0 от 500