IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова пътническа версия на Fiat Fiorino

В Женева ще има своята премиера и пътническата версия на Fiat Fiorino. Наречен People-Carrier, това ще бъде най-новият член на семейството LCV на Fiat.

Нова пътническа версия на Fiat Fiorino

Fiorino People-Carrier е произведен на базата на лекотоварния Fiorino, който видяхме за първи път през есента на миналата година. Тогава Fiorino Commercial Vehicle беше представен в два варианта – с пет места за пътници и като фургон с две места. 

Новата версия на Fiorino сега е създадена изцяло като мини ван с много добра функционалност. Задните врати са плъзгащи се, което има редица предимства при паркиране и улеснява влизането и излизането на хората, които седят на задните седалки. 

Насочен е към млади семейства с деца, като освен пътниците може да поеме и обемният им багаж, например спортно оборудване. В същото време новият Fiorino отговаря на потребната компактност в пренаселените градски улици. 

Дизайнът на Fiorino People-Carrier е оригинален и автомобилът не може да остане незабелязан на пътя. Двигателите с които този автомобил ще бъде предлаган са добре познати от останалите версии на Fiorino и от други модели на групата Fiat. Предимство е много широката гама от бензинови и дизелови двигатели между които купувачите могат да избират.
0 от 500