IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-мощния T-Roc на "Нюрбургринг" (ВИДЕО)

Кросоувърът ще е с 306 конски сили и 4х4

Вижте най-мощния T-Roc на

Volkswagen провежда усилени тестове на най-мощната версия на новия си кросоувър T-Roc, като за последно предпроизводствения вариант на T-Roc R беше засечен на Северната дъга на „Нюрбургринг”.

Вижте най-мощния T-Roc на

Според първоначалната информация T-Roc R ще се задвижва от 2-литров 4-цилиндров бензинов турбо мотор с мощност над 300 конси сили, по-точно 310. Версия R ще получи и задвижване на четирите колела, както и нови настройки на окачването. По отношение на дизайна промените ще са минимални, но още е рано да се прогнозира какви точно ще са те.

Прототипът, заснет на клипа е с камуфлажни цветове, но отсега се знае, че версията R ще получи нови фарове и спортна ауспухова система. Официалната премиерата на T-Roc се състоя във Франкфурт миналата година, като базовият мотор на модела е 1-литров 3-цилиндров, който работи с 6-механична трансмисия.

По отношение на моторите мощността на отделните бензинови и дизелови агрегати в гамата на T-Roc, те покриват диапазона от 115 до 190 конски сили. С появата на R обаче нещата ще се променят, а в бъдеще би трябвало да очакваме повече такива версии на популярните модели на VW, включително и при кросоувърите, защото интересът към тях е доста по-голям.
 

Тагове: volkswagen t-roc
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Много оризари тука бе!
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ами покажете го да се посмеем де! Какво я криете тази к0чина? Някакви рекорди ли ще подобрява или нещо друго? Или може би маскирана е по-бърза? Направили специална версия да подгреят бъдещите продажби, защото вече и в Европа не ги търсят много ВАГонетките! Смешни са!
  • #1
    4 rate up comment 4 rate down comment
    :) ( преди 5 години )
    О, а, кросоувър малолитражка с осемнаесе турбини лети по Нюрбургринг... В какво време живеем.