IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това ли е най-странното BMW X6?

Повечето от елементите по този автомобил трудно може да бъдат обяснени

Това ли е най-странното BMW X6?

Първото поколение на BMW X6 се появи 2008 г. и бързо се превърна в един от най-забележителните автомобили на пазара. Нестандартният, но впечатляващ дизайн, луксозният салон и техническите характеристики бързо превърнаха кросоувъра в хит сред богатите хора, което позволи на баварския концерн да спечели милиони долари от продажби и да вземе солиден аванс пред конкурентите.

Това ли е най-странното BMW X6?

Има обаче собственици на на този автомобил, които искат да му придадат още по-голяма индивидуалност. Един от тях е от Холандия, където е заснето това BMW X6. То със сигурност може да претендира за най-странния автомобил от модела в цял свят, като привлича огромно внимание, където и да се появи.

Случилото се с този кросоувър трудно може да се обясни на човешки език. Цялата кола е облепена с ленти за безопасност и стикери с усмивки. Има и редица детайли, чието предназначение така и не става ясно (два от тях все пак приличат на камери за наблюдение).  Сред най-забележителни елементи са джантите, които със сигурност ще останат в паметта на всеки, видял това транспортно средство.

Снимка: Facebook

Тагове: bmw x6
0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    А бе, в Холандия първи разрешиха гей-браковете, нали? Какво да говорим :)))
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    един от "холанд ( преди 5 години )
    до Тодор:Абе ти не им казвай да гледат под регистрацията какво пише и на знака, че пишело на английски.В Холандия регистрациите и там са жълти, така че може и да са от там. Нищо, че тази е пластмасова, а холандските железни с релеф и са обикновено (АА-00-11) буква с 2 двойки цифри ;) Щом 'ората са казали, че е холандска, вервай! Особено ако някой див форумец ти казва да не знаеш много, слушай ги, далеко ще стигнеш :)
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Todor ( преди 5 години )
    Ако отворите оригиналната статия в "carscoops" ясно се вижда ".co.uk" под номера. Табелата на паркинга също е на английски. Оправете си статията и не подвеждайте хората... снимката е от Англия.
  • #3
    6 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Холандците също са с жълти номера. Така че може и да не е грешка
  • #2
    4 rate up comment 9 rate down comment
    един от "холанд ( преди 5 години )
    Тази Х6 не е от Холандия, а от Великобритания съдейки по регистрационния номер.В един ден втора статия се пише с грешки и неточна информация. В една друга статия обябяват летящи мотори за руски, а те са Калифорнийски... тук холандците вече слагат британски регистрации...
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    марсианец ( преди 5 години )
    селски тунинг баце