IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Три хот-хеча един срещу друг на пистата (ВИДЕО)

Honda Civic Type R, Hyundai i30N и Renault Megane RS се надпреварват на ускорение

Три хот-хеча един срещу друг на пистата (ВИДЕО)

Британското издание Top Gear сравни три от хот-хечовете, предлагани на пазара в момента. Един срещу друг се изправиха Honda Civic Type R, Hyundai i30N и Renault Megane RS, които са оборудвани с 2,0-литрови бензинови турбомотори.

Три хот-хеча един срещу друг на пистата (ВИДЕО)

Трите машини се надпреварваха за ускорение на права отсечка. Освен с еднакви като обем турбодвигатели, хот-хечовете разполагат и с 6-степенни механични скоростни кутии.

Новият Civic Type R е лидер по мощност с 320 к.с. и 400 Нм въртящ момент. След него се нарежда Megane RS Cup, чийто агрегат развива 280 к.с. и 391 Нм. На опашката е i30N във версията Performance Pack с 275 к.с. и 353 Нм.



Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #11
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    като ползваш рено се увреждаш до степен да не виждаш очевидното! Или синдрома на Вуте, който строял пред клетката на жирафа с думите: "Те такова животну нема, е па нема!!"
  • #10
    0 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    " Този път направиха наистина невероятна бегачка"за съжаление е грозна и уродлива на външен вид..
  • #9
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    На Нюрбургринг се знае кой е първи и така ще остане докато Рендетата не направят нещо много, много по-различно от това, което имат в момента.Факт е, че Хонда вдигнаха страшно много летвата и не виждам в близките години кой ще ги стигне. Този път направиха наистина невероятна бегачка. Най-доброто с предно. Факт!А да наричаш тази кола маслояд е проява на пълно невежество, простотия и злоба. Поне не се излагай с подобни мало-умни изказвания
  • #8
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Според теб с една камера до края ли трябваше да снимат, за да повярваш?! На старта е външна камера, а по-нататък е вътрешна. На финала пак е външна. Почти винаги е така. А ако толкова не ти се вярва има достатъчно клипове в тубата и няма нито един на който Мегана да е по-бърз. Винаги Хондата е начело. Явно световна конспирация има. Има и много ревюта. Хондата е не само по-бърза, но и всичко е по-качествено и добре направено в нея.Мегана трябва много да го променят, за да се конглокира с Хондата.
  • #7
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Реното в самото начало дърпа на хондата после сменят камерата и хондата е пред реното...ха ха ха...Скоро на Нюрбурга ще се види какво е времето на Меган Рс..Да не нема сълзи от маслояди
  • #6
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хондата очаквано ги размаза!Не разбирам изобщо защо се напъват да се мерят с нея при условие, че и малките деца знаят кой, кой е!Тоаз пък под мен Гоуфаджията за какъв крал бълнува, че бил Гоуфа?!Крал може да е само в Ауто Билд и никъде другаде.Даже вече немците не го купуват толкова и не го харесват. То и какво ли има да му харесваш на тази пенсионерска кола. Хондата до нея е като космически кораб до магарешка каручка.
  • #5
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Голф императора ( преди 5 години )
    Папагалиии краля е Голф ..класа е Голф , създателя на класа е Голф.
  • #4
    11 rate up comment 13 rate down comment
    Дошо ( преди 5 години )
    ХОНДА и останалите! Не само по-мощна, но и по-лека значи и по-технологична! С 2 думи царят в класа!!И да допълня колегата - смешно е една полудържавна перачница да се мери с Истински Производител на Коли! А Хюндай изненадва все по-приятно.
  • #3
    10 rate up comment 10 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    клипът показва кой-кой е! Например рено е в класа на Хюндай, но с доста по-лошо качество и надеждност. Смешно дори да мисли за състезания с Хонда!
  • #2
    15 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    рядко безсмислено състезание....