IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota оглави още една световна класация

Марката е отново най-търсената в Google

Toyota оглави още една световна класация

Класация, изготвена от застрахователната компания Veygo, разкрива кои са най-търсените автомобилни марки в Google през тази година.

Toyota оглави още една световна класация

Според данните, най-търсените автомобили в световен мащаб са Toyota, BMW и Mercedes-Benz. Оказва се, че Toyota е най-популярна в 57 държави, докато интернет-търсенията за BMW и Mercedes-Benz преобладават в съответно 25 и 23 държави.

Японската компания е най-търсената в страни като САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, ЮАР, Финландия и Филипините. Среднената стойност на търсенията за месец отново се оглавява от Toyota със стойност от 7.8 млн., докато друга марка от Япония - Honda, заема втора позиция в тази категория със 7 млн. за месец. На трета позиция е Ford, средно с 6.4 млн. месечно.

Интересна тенденция се забелязва в страни като Норвегия, Холандия и Китай, където най-засилен е интересът към Tesla. Неочакван резултат постига и Hyundai, като корейските автомобили оглавяват класацията в Русия. Не всички производители обаче се радват на засилен интерес - най-малък е онлайн-интересът към марките Pagani, Acura и Chrysler.

Toyota не за първи път печели първото място в тази класация. През миналата година японците също бяха начело, като тогава най-силен интерес в мрежата бе регистриран в общо 71 държави.

0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Ха-ха, прав е колегата, тойота без ръжда е като куче без бълхи...Има някъде, ама никой не го е виждал...
  • #14
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Така е..хората масово търсят инфо за следващата "акцийка" на Туй-ота!
  • #13
    4 rate up comment 2 rate down comment
    GT ( преди 5 години )
    Четете внимателно!Класацията е за търсения в гугъл. Аз лично съм търсил за всички марки, защото се интересувам от автомобили. Това далеч не ознаачава, че харесвам всички тях! Всеки сам да си прави изводите, какво означава тази класация и означава ли нещо изобщо!
  • #12
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Къде ръжда бе дженди?Искаш ли да се разберем да ми погледнеш 8-годишната Тойота и ако намериш ръжда ти купувам каквато кола кажеш до 100 000 лв., а ако не намериш ти ми вземаш една за 50 000 лв.Навитак ли си?Ако си прав печелиш двойно!Офертата е страхотна и тъкмо ще докажеш твърдението си за ръждивите Тойоти.
  • #11
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    То от ръжда, прахта не се застоява върху Тойотките.
  • #10
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Гургур ( преди 5 години )
    До "нормалните хора":Ти и праха дори не можеш да избършеш на една тойота :)
  • #9
    7 rate up comment 11 rate down comment
    “нормалните хора” ( преди 5 години )
    ***, само тези които живеят в панелни апартаменти, паркират върху тротоарите и не могат да си платят каското и горивото ли са нормални!?Ами да си карат Тойотите скапани!
  • #8
    6 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това е поредната спонсорирана класация.
  • #7
    11 rate up comment 6 rate down comment
    До Аноним №4 ( преди 5 години )
    Тия може да са желани само за някой ученик от гимназията. Нормалните хора например не искат ферари, защото гори като ламя, каското му ще струва колкото апартамента ти и е толкова ниско, че не можеш да го паркираш на нито един тротоар.
  • #6
    14 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Интересното в случая е, че дори самите японци не си желаят колите, а желаят БМВ.