IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Безпилотните коли на Tesla ще са готови до 6 седмици

Технологията ще е достъпна за произведените през последните 2 години автомобили

Безпилотните коли на Tesla ще са готови до 6 седмици

Функцията „повикване” на Tesla Motors ще бъде напълно готова до 6 седмици, благодарение на което всички транспортни средства на марката ще могат самостоятелно да се придвижват и да търсят място свободно места и дори ще разпознават знаците за паркиране.

Безпилотните коли на Tesla ще са готови до 6 седмици

Това съобщи в Twitter основателят и генерален директор на американския производител на електромобили Илон Мъск. Той уточни, че обновената функция ще бъде достъпна за всички модели на Tesla, произведени през последните 2 години.

„Автомобилът ще може да достигне до мястото, на което се намирате, като се ориентира по телефона и така ще ви следва като предано домашно животно. Единственото, което ще трябва да направите е да активиране приложението Tesla в смартфона си”, написа Мъск.

Обновената услуга ще позволи на собствениците на електромобли да ги управляват от разстояние, като отчитат радиуса, в попада превозното средство. В момента Tesla Model S разполага с функция за паркиране в труднодостъпни места, а също така може да се премества дистанционно на марки разстояния.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    пак гръмки заглавия - хайде да видим след 6 седмици как ще има безпилотни коли по пътищата (извън калифорния)..писна ми от сензации..
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 5 години )
    Возих се един път в Тесла и определено не съм очарован. Нещо като Опел Инсигния.Иначе Мъск няма равен в мениджмънта, трябва да му се признае.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    !!! ( преди 5 години )
    Супер неграмотно написана статия!
  • #2
    16 rate up comment 7 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Съвършен автомобил все едно е дошъл от друга галактика
  • #1
    6 rate up comment 24 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Поредните простотии на "светията"... 1во това е щуротия за балъци! 2ро Мерцедес и Бош пуснаха подобна залъгалка още миналата година и 3то най-важно - дръсаното африканче не е основател на Тесла (за ужас на поклонниците)...