IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мързелив американец измисли как да не плаща за паркиране (ВИДЕО)

С помощта на система Summon мъжът мести колата си от разстояние на всеки два часа

Мързелив американец измисли как да не плаща за паркиране (ВИДЕО)

Собственик на електромобил Tesla намери начин, за да не плаща за паркинг, като дори не му се налага да става от стола в офиса си, похвали се самият той в Twitter.

Мързелив американец измисли как да не плаща за паркиране (ВИДЕО)

За целта е нужен единствено съвременен автомобил, оборудван със система за автоматично паркиране, която може да се стартира от разстояние. Тази опция се предлага за моделите на Tesla, като се казва Summon. И може да се активира от разстояние с помощта на смартфон.

Жител на град Мадисън (САЩ) намери как да използва системата, след като местните власти решиха да въведат платено паркиране на улицата пред офиса му. През първите два часа паркирането е безплатно, но след това трябва да се плаща. Затова и собствениците на оставените на улицата коли трябва да ги местят на всеки 2 часа.



Благодарение на функция Summon това може да става от разстояние, като не е нужно дори да се излиза от офиса. Точно това е направил и собственикът на тази Tesla. Той дори записал експеримента си на видео и го е публикувал в Twitter, като дори е отбелязал шефа на американската компания Илон Мъск. А в коментара си под поста е написал. „Не бях сигурен, че ще използвам тази функция в своя автомобил... до днес”.

Видео: Twitter

 

Тагове: summon
0 от 500