IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на автовоз "скалпира" два Range Rover Sport (ВИДЕО)

Не можа да прецени височината на моста, направи ги на кабриолети

Шофьор на автовоз

Шофьор на автовоз, превозващ няколко чисто нови автомобила на концерна Jaguar Land Rover, не се съобри с височината на собствения си транспорт и на практика прати целия си товар в автоморгата.

Шофьор на автовоз

За това му помогнал жп пост в района на шотландския град Пърт, оказал се малко по-нисък отколкото на шофьора му се сторило. Мостът буквално "скалпирал" два Range Rover Sport, като ги превърнал в кабриолети, от които обаче вече нищо не става. Един кросоувър Jaguar F-Pace също пострадал, но не чак в такава степен.

Шофьор на автовоз

Местният в. The Courier съобщава, че инцидентът предизвикал огромно задръстване, трафикът се върнал към нормалното едва час по-късно. На шофьора, чието име и националност не се споменават, му била направена проба за алкохол, резултатът е отрицателен.

Шофьор на автовоз

Наложило се също така властите в града да спрат за известно време движението на влаковете, тъй като железопътните специалисти трябвало да оценят размера на щетите. След направените проверки влаковете били отново пуснати.


 

0 от 500