IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Aston Martin ще разработи интериора на своя SUV в Китай

Новото студио на марката в Шанхай е първото по рода си в света

Aston Martin ще разработи интериора на своя SUV в Китай

Британският производител Aston Martin Lagonda откри първият по рода си чуждестранен център за дизайн в Шанхай. Студиото ще си партнира с университет Тонджи, който се отличава с обучението в сферата на дизайна.

Aston Martin ще разработи интериора на своя SUV в Китай

Според директора по дизайна на марката - Марек Райхман, в студиото ще се разработват предимно интериорите на предстоящите модели. Част от тях вероятно ще бъде и предстоящият SUV на марката.

„Китайският пазар е много важен за бъдещия ни успех. Сътрудничеството с лидери в областта ще ни позволи да разберем китайските тенденции и по този начин ще се фокусираме върху клиентите в страната“, сподели Райхман.

Що се отнася до самият SUV, то той е твърде вероятно да бъде изграден върху платформата, използвана и за DBX Concept от 2015 г. Моделът ще се сглобява в бивша военновъздушна база в Сейнт Ейтън, където се предполага, че ще се създава и електрическия Rapide E.

Райхман допълни, че първият автомобил от този тип на марката ще бъде лансиран през 2019 г., като засега обаче не са известни повече детайли.

0 от 500