IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maybach ще прави собствени модели

Марката става луксозен аналог на спортното AMG

Maybach ще прави собствени модели

Когато концернът Daimler възроди марката Mayvach, тя започна да предлага собствени лимузини. По информация на Autocar, брандът може да продължи да се развива в тази посока и за бъдеще, като предлага и други модели, а не само преработени автомобили на Mercedes.

Maybach ще прави собствени модели

Според шефа на Daimler – Дитер Цетше, подразделението Maybach трябва да си стъпи само на краката и да се превърне в аналог на AMG, което разработва собствени спортни модели. Какви ще бъдат те, засега не се съобщава, но последните разработки на марката дават представа за това.

Германският бранд вече представи кросоувъра Vision Maybach Ultimate Luxury, както и купето и кабриолета Vision Maybach 6, които представляват луксозни версии на Mercedes-Benz S-Class. Те могат да се превърнат в серийни модели. Известно е също, че марката работи и върху разкошен вариант на следващия Mercedes GLS.

Със сигурност обаче ще се залага най-вече на лимузините. Идеята на Daimler е Mercedes S-Class да продължи да се конкурира с BMW 7-Series и Audi A8, докато моделите на Maybach от този кас ще се целят директно в Bentley Flying Spur и Rolls-Royce Ghost.

Снимка: Daimler

 

Тагове: daimler maybach
0 от 500
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    само утайката на обществото купува недоразумения като рено и дачия! Особено на Запад - "европейци" с имена като Осман, Хасан или Степан са основните клиенти, но и те почнаха да се усещат.
  • #4
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Увеличаването на средната класа в Света ще прати измислените немски "премиум" марки на бунището на историята.А това е необратим факт!
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Явно тея ... ( преди 5 години )
    по трудния начин ще разберат, че без звездата на капака нещата не стават!
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 5 години )
    Това, че в Бг повечето са със СОП, не означава, че и в Германия е така. Явно има търсене, за да пробват този бранд.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    оставам с неприятното чувство че в бордовете на директорите работят лица със специални образователни потребности