IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Еволюция в дизайна на SEAT Leon

Четвъртото поколение на модела ще се появи догодина

Еволюция в дизайна на SEAT Leon

Четвъртото поколение на SEAT Leon ще бъде представено догодина, а сега папараците преследват на тестовете предсерийните прототипи, които показват нещо много интересно. От испанската марка на VW от доста време твърдят, че новият Leon ще е със съвсем различен дизайн от актуалната генерация, но от това, което се вижда по време на изпитанията, по-скоро става въпрос за еволюция на стилистиката на хечбека.

Еволюция в дизайна на SEAT Leon

Все пак, промени ще има – предницата на новия Leon е вдъхновена от новия SUV Tarraco, което означава, че радиаторната решетка ще е по-изправена и ще е по-ниско разположена спрямо предната броня. Напълно в стила на най-новата мода фаровете са по-тънки и са разположени под по-различен ъгъл спрямо решетката.

Еволюция в дизайна на SEAT Leon

Почти сигурно е, че оформлението на предните калници и арките ще остане същото и при новия модел, а отзад дизайнерите са заложили на по-остри ръбове и добавяне на по-голям спойлер. Четвъртата генерация на Leon ще е в основата на най-мащабното лансиране на нови или обновени модели в историята на испанската марка.

Еволюция в дизайна на SEAT Leon

Този модел ще е и ключов в преминаването на марката към електрификацията, тъй като Leon ще получи plug-in хибридна версия през 2020 година. Двигателната гама няма да се промени особено – 1- и 1,5-литрови бензинови двигатели и 1,6-литров турбодизел.

Снимки: Auto Express

Тагове: seat leon seat
0 от 500
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ако Сеат дават някакви отстъпки стават може би най-добрата откъм цена/оборудване марка. Само дето им е малко тясна гамата. Алахамбрата и Мии май не се продават добре, Толедото хич. И то останаха само Ибиса, Леон и Атека. (Не слагам Арона защото е доста нов и е рано да се каже)
  • #6
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Факт! колко трябва да си ограничен за да правиш подобни коментари.. виждам че всички "благопожелания" по твой адрес в този форум са си основателни.. Колата е много яка за цената си. Не е лукс, но е на ниво за хора със средни възможности.Новият модел изглежда ще е също добър.
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Каква испанска техника какви 5лв. Всички двигатели под 2.0л (след като отпадна 1.8) и съответните им скорости се правят в Чехия и се доставят по заводите на ВАГ. Платформата и тя ме съмнява да се прави в Испания
  • #4
    5 rate up comment 9 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Испанска техника по-качествена от френска абсурд.Те испанците освен краставици друго не правят питай българите бачкащи там.Нито един от тях не е ракетен инженер споко.
  • #3
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    един много по-качествен автомобил от френските недоразумения, например рено! Всички помним как Леон Купра ST разби на пух и прах "гордоста на рено" - предния мегаломан РС!А като се има предвид, че сегашния е пълна скръб нищо чудно още догодина Сеат да надмине рено по продажби, независимо от двете му патерици Нисан и Митсубиши.
  • #2
    4 rate up comment 15 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    Къв ли трябва да си за да си купиш тия клоз.ети Сеят тва от редосеялка ли идва *** може де Спаня си е аграрна държава.
  • #1
    9 rate up comment 2 rate down comment
    de ( преди 5 години )
    дано не го окепазят.. сегашният леон е красавец. От моторите - 1.5тси 150 коня е перфектният двигател.