IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комбито на новата 3 серия идва в Женева

По-просторната версия на модела получава същите мотори като седана

Комбито на новата 3 серия идва в Женева

Дебютът на новата 3 серия на BMW ще остане като една от големите новини в света на автомобилостроенето за 2018 година, а догодина през март ще се появи и комби версията на модела.

Комбито на новата 3 серия идва в Женева

Пътните изпитания на комби вариантът вървят с пълна сила, а според неофициална информация гамата двигатели ще е идентична с тази на седана. В нея влизат новите 4-цилиндрови 2-литрови бензинови турбо мотори с мощност 184 и 258 конски сили, съответно за версиите 320i и 330i.

2-литровият турбодизел ще се предлага във вариант с мощност 150 и 190 конски сили (318d и 320d), ще се предлага и 3-литровият 6-цилиндров турбодизел с мощност 265 конски сили (330d). Комбито ще получи и 8-степенен автоматик, динамичен круиз контрол, превключвател за различни режими на работа на двигателя, функция Start/Stop и т.н. Този вариант на модела ще се предлага и с пакет M Sport, който включва спортно окачване и спирачки M Sport.

Тагове: bmw bmw 3 series
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Who Cares ( преди 5 години )
    Idva?! Breh, da sym znaial, che Geneva e v Bylgariia, da ne biah emigriral...
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ауди дърпа единствено към дъното
  • #2
    6 rate up comment 13 rate down comment
    ХАхахах ( преди 5 години )
    Съдружието с Тойота вече дава резултати! БМВ явно вече са прихванали вируса на грозния ръбат дизайн в стил "дялано с теслата".Жалко. Навремето БМВ ми беше любимата немска марка.А Мерцедесите ги смятах за скучни и пенсионерки коли.А днес е обратното. Мерцедес правят супер яки коли. И всичките им AMG са много яки. Ауди и Порше и те дърпат яко напред вече.А БМВ запада със всяка изминала година. Все по грозни и по грозни модели.
  • #1
    10 rate up comment 11 rate down comment
    112 ( преди 5 години )
    Е гати, още са зациклили с този дизайн. БМВ-тата не са вълнуващи както преди, стават все по-пенсионерски.