IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор на бус удави класическо Porsche (ВИДЕО)

Куриозната случай в Лондон беше разкрит с помощта на охранителна камера

Шофьор на бус удави класическо Porsche (ВИДЕО)

Историята с това нелепо паркиране започва със серия от снимки, които се появиха в интернет. На тях се вижда плавателен канал в центъра на Лондон, в който плува класическо Porsche 356.

Шофьор на бус удави класическо Porsche (ВИДЕО)

Историята предизвика любопитство, като в крайна сметка беше разплетена с помощта на охранителните камери. На снимките, публикувани в Twitter-акаунта на издателство Unbound, ясно се вижда, че падналият във водата спийдстър е сравнително далеч от брега, а на мястото, от което вероятно колата е полетяла, е паркиран товарен бус.

Служителите на издателството до такава степен били озадачени от случилото се, че започнали разследване. Те успели да стигнат до запис от охранителна камера, поставена над входа на близко кафене. Оказало се, че виновник за ситуацията е собственикът на класическия автомобил, който е шофирал буса.

По неизвестна причина, водачът на товарната кола подхожда доста агресивно към паркирането на мястото, на което се намира спийдстъра. Следва удар, който праща класическия автомобил във водата.



Любопитното е, че щетите от инцидента не са чак толкова сериозни, колкото изглежда, тъй като плуващото във водата Porsche се е оказало реплика на оригиналния модел. Съответно тя е и по-евтина.
Снимка и видео: Twitter

 

0 от 500