IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Jeep Wrangler може да се разпаднe по време на движение (ВИДЕО)

Лоша заварка на рамата вкарва над 18 000 всъдехода в сервизите

Новият Jeep Wrangler може да се разпаднe по време на движение (ВИДЕО)

Концернът Fiat Chrysler Automobiles ще вкара в сервизите си ок 18 000 всъдехода Jeep Wrangler. При тях е установена лошо заварща на рамата, която може да доведе до откъсване на предна ос. Това ще е 6-ата сервизна акция за всъдехода само за година.

Новият Jeep Wrangler може да се разпаднe по време на движение (ВИДЕО)

Jeep Wrangler е най-продаваният модел на марката в САЩ, като от началото на годината дилърите са реализирали 190 951 бройки на местния пазар. Това е с 27,2% повече от аналогичния период на 2017 г. Интресът към култовия всъдеход е предизвикан от смянатата на поколенията през миналата година, като за радост на феновете моделът запази рамната си конструкция, но стана по-удобен, по-комфортен и по-безопасен.

Новият Jeep Wrangler може да се разпаднe по време на движение (ВИДЕО)

Проблемите с качеството на производство обаче явно са сериозни, след като по данни на Националното управление за безопасност на път на САЩ (NHTSA), за по-малко от година Wrangler от серията JL вече 5 пъти посещава сервизите. Причините бяха проблем в електрическата система, лоша заварка на кормилната уредба, дефект на круиз-контрол, корозия на рамата и проблем с автоматичната скоростна кутия.

Сега наред е 6-а сервизна акция, като тя е заради лошо заваряване, което може да доведе до откъсване на предния мост. Собственик на всъдехода дори засне видео, на което се вижда какъв точно е проблемът и го разпространи в YouTube.



Към момента все още не регистриран случай на катастрофа, предизвикана заради лошата заварка, но въпреки това от Fiat Chrysler Automobiles са наредили надилърите си да спрат продажбите на новото поколениена Wrangler, докато проблемът не бъде отстранен напълно.

Снимка: Jeep, видео: YouTube

 

Тагове: jeep wrangler
0 от 500
  • #5
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Горе-долу, като Е-класата очиларките на които им се отделяше задният мост от купето. Имаше много случай в които просто купето продължава, а задният мост остава. Видеота и снимков материал за който иска и не вярва има в изобилие. Дори Ауто Билд бяха писали за проблема. От МБ естествено сервизна акция не са правили по стара немска традиция.
  • #4
    14 rate up comment 4 rate down comment
    За къде с тази запла ( преди 5 години )
    Аlfa Giulia ще гледаш само на картинка.Какво други има за казване.
  • #3
    5 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Кажете ми пак за новата Алфа Джулия! :) Щом на джиповете им видяха сметката, колко пък да са оправили Алфа умрелото?
  • #2
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Пешо ( преди 5 години )
    Ми те в момента са единствената компания в САЩ с растящи продажби. Кво толкова да оцеляват, не виждам...
  • #1
    14 rate up comment 17 rate down comment
    Англофил ( преди 5 години )
    Така е след като ги купиха италианците.Моментално трябва да се отърват от недоразумението Фиат ако искат да оцелеят.