IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото BMW M3 идва догодина

Седанът ще получи нов мотор, базиран на този от M240i

Следващото BMW M3 идва догодина

Първият въпрос за милиони фенове на BMW след премиерата на новата 3 серия на салона в Париж беше: Кога ще се появи новото М3? Следващата генерация на спортния и мощен седан трябва да се появи за моделната 2020 година, което означава, че догодина по някое време колата ще е готова.

Следващото BMW M3 идва догодина

Производството на досегашното поколение на М3 вече е прекратено, а еволюцията на новата 3 серия в посока повече мощност и агресивен дизайн е повече от лесно забележима. Новата 3 серия е изградена върху платформата CLAR, която се използва при 5 и 7 серия, но говорим за доста по-лек автомобил, макар и с по-скромни размери и също така със сериозно подобрени показатели при устойчивостта на усукване. А това ще има още по-агресивно изражение при следващото М3.

Следващото BMW M3 идва догодина

Само един поглед към новото М340i – версията, която засега е топвариантът на новата 3 серия, показва ще бъдещето ще е вълнуващо. Пакетът M Sport се предлага като опция и включва снижаване на клирънса с 10 мм по-твърди пружини и стабилизиращи щанги, допълнителни градуси при сходимостта на предните колела и т.н.

А пакетът M Sport Plus ще включва и активни диференциали и диференциал с ограничено приплъзване.

Следващото М3 ще получи новия 3-литров 6-цилиндров редови мотор, който е базиран на B58, предлаган с M240i, но за разлика от него ще е с две турбини и по-широк диапазон, в който да е наличен максималният въртящ момент.

Снимки: списание Car

Тагове: bmw bmw m3
0 от 500
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Ра$$$ово Ломско ( преди 5 години )
    Мотора дали е редови, V- образен, боксер или ванкел, няма нищо общо с екологията!!
  • #6
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    до палячото по надолу , не те разбрах , искаш да кажеш че 6 цилиндровия мотор не може да покрие еко нормите или защото е с 2турбин , ти ще дойдеш голям специалист ако обясниш защо не
  • #5
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Факт! ( преди 5 години )
    А с тоя редивои мотор с две турбинки как покрива еко изискванията.Как става номера как минават тестовете.Докога ще ги толерират запор на сметките и закриване на заводите а Четирите цилиндъра в Мюнхен да стане хотел-атракцион!
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    До анонимката ( преди 5 години )
    Добре бееееее притихващия почитателно :) най-обикновенна кола го кара да притихне :) муаххаахахха
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 5 години )
    Дизайна на стоповете копира доста грозно А7.Обикновената 3-ка е къде къде по-хубава.
  • #2
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Респектиращ автомобил. Без колебание и без ирония ме кара да притихна почтително. Е, само за млади, динамични и агресивни pro's, с неприлично високи доходи, но ... нищо не може да се направи, светът се върти. Нито те ще дойдат на моето, нито аз ще ида на тяхното. Струва си да си запазят още отсега ред на Нордшлайфе, че като гледам, тази кола май само там ще може да се кара истински. А през останалото време - с S-Bahn на работа. Кой както се нареди.
  • #1
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    Бавареца е уникален