IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Робърт де Ниро ще рекламира електрическото Kia Niro

Кросоувърът ще изминава до 615 км на ток в градски условия

Робърт де Ниро ще рекламира електрическото Kia Niro

Компанията Kia обяви старт на нова рекламна кампания с двама главни герои в нея – първият електрически кросоувър на марката e-Niro и холивудската звезда Робърт де Ниро, двукратен носител на „Оскар” и на „Златен глобус”. Продажбите на електромобила стартират в края на годината.

Робърте де Ниро ще рекламира електрическото Kia Niro

Кампанията започва през ноември, като цета е да впечатли не само феновете на корейската марка, но и останалите потребители. Представяйки електромобила, знаменитият актьор наблегне на факта, че съвсем скоро на света ще има цели двама Ниро.

Самият кросоувър бе представен на автосалона в Париж. Моделът ще бъде достъпен в два варианта – с литиево-йонни акумулатори с повишен капацитет от 64 кВт/ч и с батерии с 39,2 кВт/ч. В първия случай пробегът с едно зареждане е 485 км постандартни пътища и до 615 км в градски условия. При втория вариант e-Niro ще изминава 312 км.

От компанията допълват, че ако се използва специална 100-киловатова станция за зареждане, батериите на електромобила на Kia ще могат да се напълнят до 80% за по-малко от час.

Снимка: Kia
 

Тагове: kia niro e-niro
0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    гражданин ( преди 5 години )
    615км на ток в града става с високи нива на рекуперация ;)Демек яко тръгни-спри.
  • #2
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Голям артист, но като човек май не го бива много. Един от любимите ми е, но доста се изложи и много ми падна в очите с онези изявления по време на кандидат президентската надпревара в САЩ. Същото направи и Мадонна. На дърти години и двамата се изложиха тотално. Мястото на певците и артистите не е в политиката. Ако искат да се занимават с политика да го обявят, а не така долно да са на страната на Килари Клинтън, която ако бече спечелила, сигурно щеше да предизвика световна война. Луда бабичка!
  • #1
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Kia de Niro :)