IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi Q5 получава хибриден двигател от ново поколение

Само на ток кросоувърът вече ще може да изминава 70, а не 50 км

Audi Q5 получава хибриден двигател от ново поколение

Германският автомобилен производител Audi ще направи хибриден вариант на кросоувъра Q5 догодина, съобщава Autocar. Моделът ще получи хибридна система от ново поколение. Очаква се официалният дебют на новия Audi Q5 e-tron да се състои до края на 2018 г.

Audi Q5 получава хибриден двигател от ново поколение

Audi Q5 e-tron ще получи двигател, който ще позволи на ток да се изминават 70 км срещу 50 км за сегашното поколение на силовия агрегат. Електродвигателят с мощност 110 коня ще работи в съчетание с 2-литров бензинов мотор, развиващ 190 к.с., и 7-степенна роботизирана скоростна кутия. Бензиновият двигател ще задвижва предните колела, а електрическият - задните.

Снимка: Autocar

Тагове: audi q5
0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Край ( преди 5 години )
    Някой още не могат да разберат че света се разви и че Нокия не е Смартфона нито мерцедес/бмв/ауди са Колата.Високите технологии са военни технологии а такива са забранени на германците. Като си купите немски телефон/телевизор/ климатик, като чуете за немски космически ракети и пр. това ще значи, че е свършила Втората световна война.
  • #6
    8 rate up comment 0 rate down comment
    GT ( преди 5 години )
    Отговор до коментар 3:Ми и аз това се чудя, какво точно иска да каже коментар 1 ? И старото и това са си хибриди, това можело да изкарва малко повече на ток, ми добре, пак си е хибрид. Хибрида не върши никаква работа при извънградско каране, а тази кола не е предимно за града. Като искаш взимаш PHEV или EV . Хибрида даже и дилъра в магазина и сервизния техник, ако са ти приятели, ще ти кажат, че е глупост.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    обикновен хибрид наричам този който не може да се зарежда за разлика от зареждаемия
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Трагедия!!!
  • #3
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Това било обикновен хибрид?!?А бихте ли дали определение за необикновен, че не мога да се сетя и после да си припомним какво е обикновен хибрид, че съвсем се обърках с тези ваши термини за хибридите.
  • #2
    8 rate up comment 5 rate down comment
    GT ( преди 5 години )
    Ми то и това си е обикновен хибрид - доказано пълна безмислица.
  • #1
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Да само дето миналото Q5 беше обикновен хибрид и на ток можеше само 2-3км иначе ако тези 70км са по новия тест и струва колкото аналогичния дизел от Ауди много са се постарали и минават всички