IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Първият кросоувър на Ferrari ще получи нова платформа

Синът на Енцо Ферари разкри подробности за модела Purosangue

Първият кросоувър на Ferrari ще получи нова платформа

Синът на легендата Енцо Ферари – Пиеро, разкри в интервю за Motorsport.com нови подробности за първия кросоувър в историята на марката - Purosangue. По думите на заместник-председателя на Управителния съвет на компанията, машината ще получи 4 врати, но няма да прилича на нито един от всъдеходите на пазара.

Първият кросоувър на Ferrari ще получи нова платформа

Името и сроковете за появата на Purosangue бяха разкрити от президента на Ferarri – Луис Камалиери. Това стана по време на представянето на 5-годишния план за развитието на компанията. Тогава стаа ясно, че кросоувърът ще излезе през 2022 г., а сега се разбира, че специално за този модел компанията готви нова платформа - Front- and Mid-Engine Architecture.

Според новите информации, заради постигане на идеално разпределение на теглото двигателят ще бъде поставен в предната част, а скоростната кутия и хибридната система отзад. Агрегатът на кросоувъра ще бъде изграден на базата V6 бензинов мотор, който ще е в основата на 60% от произвежданите от марката модели.

Първият кросоувър на Ferrari ще получи нова платформа

Purosangue ще получи задвижване на четирите колела, иновационно окачване с възможност с регулиране на пътния просвет, информационно-развлекателна система за пасажерите на задните седалки и обновена система за управление на основните функции на автомобила.

Снимки: Motor

Тагове: ferrari purosanque
0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Чак пък *** Ауди. Q7 предлага уникална управляемост за голям семеен автомобил, какъвто в действителност е.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    lamborghini lm004 и lm002
  • #6
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Д ( преди 5 години )
    Точно за на Ламбо джипката навсякъде по ревютата се оплакват, че няма нищо Ламбо в нея, а просто е една много скъпа Q7-ца. Дори не са направили управлението да е нещо по-различно като усещате от шибаното ауди.
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    D[V01D] ( преди 5 години )
    За Ферари и Бентли, ок, но за Ламбо не съм съгласен пичове. Те джипки са си правили и преди при това не какви да е, предполагам знаете. На Ламбо СУВ-а, джипката или каквото се води там е единственото читаво в този клас според мен.
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    "и обновена система за управление на основните функции на автомобила."В това изречение трябва да е кодирана много информация, но само за посветени...автокомедианти.
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 5 години )
    Жалко за марката. Значи да очакваме седан, комби, баничарка, миниван? Всички гледат само парите, все едно малко печелят от досегашните си модели.RR също се изложиха, Bentley също,а Lambo ... Просто не отива такъв модел на такива емблематични марки.
  • #2
    6 rate up comment 5 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 5 години )
    рено наскоро продадоха и прабаба си.
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Ау-у! ( преди 5 години )
    Тези нали НИКОГА нямаше да правят джип-ки!?