IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda разкри още от бъдещия Kodiaq RS (ВИДЕО)

Спортният кросоувър ще получи специални звукови ефекти на мотора

Skoda разкри още от бъдещия Kodiaq RS (ВИДЕО)

Компаията Skoda разкри първи подробности за спортната версия на кросоувъра и Kodiaq RS, която ще дебютира на автосалона в Париж през октомври. Това ще е първият автомобил в този сегмент, който ще получи изцяло светодиодна оптика и цифров приборен панел още в базовото си оборудване.

Skoda разкри още от бъдещия Kodiaq RS (ВИДЕО)

Виртуалният панел ще позволи на шофьора да настройва система спрямо своите вкусове, като има добавен допълнителен режим „Sport”. При него в центъра на екрана се появяват уголемине изображения на километража и оборотомера.

Освен това Skoda Kodiaq RS ще може да се похвали със система Dynamic Sound Boost. С нейната помощ ще се променя тембъра на двигателя и ще се добавят различни звукови еферекти, които ще правят шофирането още по-емоционално.

Под капака на кросоувъра е поставен най-мощният дизелов двигател в историята на чешката марка. Това е 2,0-литров мотор с две турбини, развиващ мощност от 240 к.с. Освен това Kodiaq RS ще получи система за задвижване на четирите колела и адаптивно окачване.



Специално за модела е придвиден и нов цвят – Race Blue, става ясно от видео, публикувано от чешкия производител. Той ще се предлага като опция, като за първия път е достъпен и за кросоувър.

Снимка и видео: Skoda
 

Тагове: skoda kodiaq rs
0 от 500