IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-Benz показа новия GLE на видео

Следващото поколение на всъдехода ще получи различна светодиодна оптика

Mercedes-Benz показа новия GLE на видео

Компанията Mercedes-Benz публикува ново кратко видео със следващото поколение на всъдехода си GLE. В него може да се види предната част на машината, както и напълно новата светодиодна оптика. Дебютът на автомобила насрочен за началото на октомври.

Mercedes-Benz показа новия GLE на видео

Главната особеност на новия Mercedes-Benz GLE е окачването E-Active Body Control с хидопружини и без стабилизатори за напречна устойчивост. Това е по-модерна версия на окачването Magic Body Control, известно от S-Class. За подобряване на всъдеходните възможности, автомобилът е оборудван с централен диференциал с електронноуправляем съединител и двустепенна раздатъчна кутия.



Благодарение на специалния режим на системата срещу буксуване, новият Mercedes-Benz GLE ще може напълно самостоятелно да се измъква дори от дълбок пясък. Оборудваният с пневматично окачване всъдеход буквално ще може да поскача, за да улесни водача си.

Новото поколение на кросоувъра ще разчита на редови 3,0-литрови двигатели, част от които ще дебютират именно при този модел. Топ-версията ще бъде подготвена от AMG и ще запази V8 мотора си. Скоростната кутия за GLE е 9-степенен G-Tronic.

Що се касае oо интериора, той ще е в стила на концептуалния модел Visison Maybach Ultimate Luxury. Това означава, че новият GLE ще поучи два 12,3-инчови дисплея, волан в стила на S-Class със сензорни панели и нов тъч-пад на мултимедийната система.

Снимки и видео: Mercedes-Benz

Тагове: mercedes-benz gle
0 от 500