IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи най-мощното X2

Версията M35i разчита на 4-цилиндров мотор с 306 к.с.

BMW представи най-мощното X2

Германският производител BMW представи най-мощния вариант на кросоувъра си X2. Това е версията M35i, която е оборудвана с 2,0-литров бензинов турбомотор, развиващ 306 к.с..

BMW представи най-мощното X2

Самото име подсказва, че автомобилът е от семейството BMW M GmbH. Под капака е поставен двигател технология TwinPower Turbo, който е най-мощният 4-цилиндров двигате. в историята на марката. Максималният въртящ момент на мотора е 450 Нм, като тя се предава от система за задвижване на четирите колела xDrive в комбинация с осемстепенна трансмисия Steptronic с Launch Control. Кутия е със специфични настройки M Performance, като ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 4,9 секуди.

Като типичен M Performance автомобил BMW X2 M35i освен с мощен двигател е оборудвано и с окачване M Sport със специални настройки. Като опция се предлага и Адаптивно окачване с два ръчно избираеми режима, което позволява комбинация от спортно и комфортно шофиране.

BMW представи най-мощното X2

При кросоувъра дебютира и монтиран на предната ос механичен блокиращ спортен диференциал. При бързо шофиране този блокиращ диференциал намалява възможните загуби на сцепление на предните колела. Модифицирана е и спирачната система на X2 M35i, а кормилното управление и окачването за адаптирани към мощния двигател.

Освен това X2 M35i серийно се оборудва със снижено спортно окачване с по-стегнати пружини и амортисьори. Преработена е и конструкцията на задната ос.

BMW представи най-мощното X2

В интериора също се залага на спортната визия. В серийното оборудване влиза кожен вола M Sportн волан с лостчета за превключване, както и лайстни на предните прагове с надпис „M35i“. Като опция се предлагат спортни седалки с интегрирани подлглавници, а също така и специални предпазни колани.

Версията BMW X2 M35i разполага и с най-модерните системи за управление и свързаността. Като опция се предлага пълноцветният BMW Head-Up дисплей. Той предлага уникален за този автомобилен сегмент обхват на изобразяваното съдържание. По желание се предлагат и най-новото поколение на BMW Connected Drive, както и най-новото BMW Connected App.

BMW представи най-мощното X2

Кросоувърът е оборудван с функцията Apple CarPlay, както и с най-новите електронни системи за безопасност и помощници на водача. Сред тях са асистент за задръствания и асистент при паркиране.

Снимки: BMW

Тагове: bmw x2 x2 m m35i
0 от 500