IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Chevrolet показа нова версия на Colorado

Моделът ZR2 Bison разчита на познатия 2,8-литров двигател

Chevrolet показа нова версия на Colorado

Американският производител Chevrolet, част от General Motors, представи най-новата версия на средния по размери пикап Colorado ZR2.

Chevrolet показа нова версия на Colorado

Специалният модел с обозначение ZR2 Bison е създаден в сътрудничество с компанията American Expedition Vehicles, изработваща офроуд возила и части. Bison се отличава от стандартната версия с добавени защитни панели на картера, резервоара, раздатъчната кутия, както и на предния и задния диференциал.

От AEV са използвали горещо щампована боронова стомана за защитните панели и за двете брони, като на предната са монтирани лебедка и фарове за мъгла, а на задната - скоби за изтегляне. Според Сандор Пизар, шеф на Chevrolet Trucks, ZR2 Bison предлага не просто стандартното оборудване с Multimatic DSSVTM амортисьори и заключващи се диференциали, а много повече.

Chevrolet показа нова версия на Colorado

Визуално Bison се отличава и нова предна решетка, 31-инчови гуми Goodyear Wrangler Duratrac, 17-инчови джанти, шнорхел, както и обозначителни логота на багажника и облегалките на седалките. Двигателят обаче е същият, използван и за стандартната версия, а именно 2.8-литров турбоизелов двигател Duramax със 188 к.с. и 500 Нм. Скоростната кутия пък е 6-степенна автоматична.

Очаква се 2019 Colorado ZR2 Bison да бъде пуснат в продажба през януари следващата година.

Снимки: Chevrolet

0 от 500