IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Jaguar I-Pace ще получи изкуствен интелект

Електродвигателите на модела се зареждат напълно за 7 часа от битовата мрежа

Jaguar I-Pace ще получи изкуствен интелект

Британският премиум бранд Jaguar показа наскоро средноразмерният напълно електрически кросоувър Jaguar I-Pace. Моделът придоби стилен и модерен дизайн, а официалната му премиера ще се проведе в края на тази година.

Jaguar I-Pace ще получи изкуствен интелект

Външният дизайн на кросоувъра е изпълнен в стила, обичаен за марката, който може да се забележи по-тесните предни фарове и радиаторната решетка. Необходимо е да се отбележи и високата линия на багажното отделение, както и масивните 22-инчови джанти.

Jaguar I-Pace ще получи изкуствен интелект

Салонът на новия електрически автомобил Jaguar I-Pace се отличава с луксозното си оформление и изисканите материали. Създаден е и нов мултимедиен център с изкуствен интелект, огромен сензорен екран и дисплей, който прожектира информация върху предното стъкло.

Jaguar I-Pace ще получи изкуствен интелект

Под капака на модела се крият електрически двигатели с мощност 200 коня, благодарение на които Jaguar I-Pace ускорява от място до 100 км/ч за 4,8 сек. Електродвигателите се захранват от батерия с мощност 90 кВтч и могат да се заредят напълно за 7 часа от битовата мрежа.

Снимки: Jaguar

Тагове: jaguar i-pace jaguar i-pace
0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Освен това двигателите му не са 200, а 400 коня... Много смотано написана статия. Пропадате все по-надолу.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Някой ( преди 5 години )
    "Електродвигателите на модела се зареждат напълно за 7 часа от битовата мрежа" - нарочно ли публикувате подобни скандални грешки? Не вярвам да сте чак толкова технически неграмотни. Ако гоните бройка на коментарите по този начин най-много да си отблъснете аудиторията.