IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota ще предложи Corolla Cross

Най-вероятно това ще бъде хечбек с увеличен пътен просвет

Toyota ще предложи Corolla Cross

Компанията Toyota е регистрирала в европейското патентно ведомство ново име на модел - Corolla Cross. Най-вепроятно става дума да всъдеходна версия на хечбека, която ще получи увеличен пътен просвет и защтини елементи на калниците праговете и броните.

Toyota ще предложи Corolla Cross

Според изданието Autoguide, ако подобен авто;обил се появи в гачата на японците, той ще трябва да се конкурира с показания наскоро Ford Focus Active, Subaru Crosstrek, VW Golf Alltrak и Chevrolet Spark Activ. Подобни модели в момента се радват на сериозна популярност на пазара.

Засега липсва техническа информация за автомобила. Предполага се, че Toyota Corolla Cross будет ще получи 2,0-литров атмосферен мотор или 1,8-литров двигател с компресор. И двата агрегата са бензинови, като ще се съчетават с 6-степенна механични или вариаторна трансмисия Direct Shift.

Стандартният модел Corolla за Европа беше представен през март в Женева. Той е изграден на нова платформа – TNGA, като получи нов дизайн, както и вариатор, способен да имита 10-степенна секвенциална скоростна кутия.

Снимка: Toyota

0 от 500
  • #6
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Толкова много грешки в толкова кратка статия...
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    старата корола 4х4 беше много добра кола.един приятел с когото често ходехме за риба беше си вкарал от сащ такава в края на 90те.през какви чукари и черни пътища е минавал не е истина просто.
  • #4
    10 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Крайно време беше да го предложат. 30 години минаха откакто почнаха да предлагат Corolla 4WD. А тогава това беше наистина жестоко проходим автомобил. Много корава машина. Ако предложат същата Corolla 4WD със същата проходимост комби ще си взема. Имам обаче съмнението, че ще е някаква електронна бъзикня АWD, която освен за една педя сняг или да мине през някоя кална локва за друго няма да става.
  • #3
    6 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Видяла жабата, ........ и тя вдигнала краката.
  • #2
    25 rate up comment 4 rate down comment
    // ( преди 5 години )
    Най-вепроятно, защтини, авто;обил, се появи в гачата, Corolla Cross будет ще, способен да имита 10-степенна.
  • #1
    9 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Резонно, но и този ход няма да ги спаси.Моделът не се котира при нас в Европа.