IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes направи Е-Class All-Terrain с 420 мм просвет (ВИДЕО)

Машината е за забавление и притежава невероятни оф-роуд способности

Mercedes направи Е-Class All-Terrain с 420 мм просвет (ВИДЕО)

Компанията Mercedes-Benz публикува видео, в което показва възможностите на прототипа All-Terrain 4x4², построен през миналата година на базата на всъдеходното комби E-Class. Автомобилът е оборудван с ново окачване, със специални редуктори на колелата и бензинов турбомотор V6, който не се предлага за стандартния модел.

Mercedes направи Е-Class All-Terrain с 420 мм просвет (ВИДЕО)

Повечето промени в E-Class All-Terrain 4x4² са в окачването, като предната му част е напълно различна. Поставени са нови носачи, сменено и е мястото за тяхното поставяне. Крайният резултат е пътен просвет от 420 мм. Допълнително са поставени 20-цолови джанти, заради които калниците са раздути. Част от новите елементи са направени на 3D-принтер.



Машината е направена от инженерите Mercedes-Benz успоредно с разработката на стандартния E-Class All-Terrain, като ръководството на компанията е дало разрешение за това. Всъдеходът ще си остане в една-единствена бройка, която ще бъде използвана за забавления, както обясняват от централата на производителя.

Снимка и видео: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    И аз харесвам повдигнатите комбита. Жалко, че от БМВ не искат да направят модел в този сегмент. От там казват, който иска голям просвет има X-серия. Е да де, ама не е същото.
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Wane ( преди 5 години )
    Да ви коригирам грешките:Двигателят СЕ предлага в серийния модел - в E400.Kалниците изобщо не са раздути заради 20" джанти, а заради окачването, порталните мостове и размера на колелата.
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тия да си оправят първо скапаните дизели да не тровят, а не да ми се забавляват, че утре проглокатурата да не вкарва някойе шефче пак в затвора.
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Нещо си мълчат за очакваната цена. Това под 200к едва ли ще падне. Ще изкараш ли в калищата кола с такава цена. Същото важи за Г 4х4^2. В квартала имаше преди едно оранжево сега има едно графитено. Ами то на живо изглежда мега смешно. Като руските доработки обикновена кола качена на шаси от камион или бтр. 6х6 е ок ама малкото е пародия
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Глупости ! Да не са деца да се забавляват ! Щом я промотират, ако има интерес, ще я пуснат. Още повече, че са и сложили двг.с 367к.с.който тепърва ще се внедрява в Е клас седан и комби.