IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Състезателна кола сгази четирима механици в Бразилия (ВИДЕО)

Ужасът стана в бокса на състезание от местен шампионат

Състезателна кола сгази четирима механици в Бразилия (ВИДЕО)

Зрителите на поредния кръг от бразилския пистов шампионат Stock Light станаха свидетели на страховита сцена в боксовете на пистата, след като един от пилотите – Ерик Майринк, връхлетя върху механиците на негов колега.

Състезателна кола сгази четирима механици в Бразилия (ВИДЕО)

Инцидентът стана при масово влизане на колите в бокса, а Майринк беше изпреварил основната група, но когато тръгна да се връща на алеята пред боксовете попадна на сериозен трафик. Знаете, че едно от основните правила за движение в бокса на пистовите състезания е това, че пилотът, който напуска бокса трябва да изчака тези, които се движат по алеята.

Но Майринк и екипът му явно не са запознати с това и той излезе на алеята, само за да бъде засилен обратно към боксовете от друг автомобил. За съжаление, Майринк връхлетя върху четирима механици, които чакаха своя пилот в съседен бокс. И последваха ужасяващите кадри, които може да видите във видеото.

Според местните медии трима от четиримата ударени механици са били откарани в близката болница в Санта Каса де Кампо. Един от тях е със счупен глезен, а друг – със счупен крак, като и двамата са били изписани по-късно от болницата. Третият механик остава в болницата в „стабилно” състояние, като лекарите са казали, че трябва да остане при тях още „ден или два”.
 

0 от 500
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Не СГАЗИ нито един - порзмята ги наляво надясно. Пък гледайте какво пишете бре! По същество - дано се оправят по-бързо хората!
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Лоша работа.
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Състезателната кола няма никаква вина! Виновно е задкорилното устройство и евентуално този, който отговаря за сигнализирането за излизане от бокса, даже май той е основният виновник от това, което виждам на клипчето!