IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Isuzu показа брутални прототипи

Засега не е ясно дали всъдеходът и пикапът ще влязат в серийно производство

Isuzu показа брутални прототипи

Японската компания Isuzu докара в Мелбърн два прототипа на екстремни атомобили, обединени под общото име Concept X. Това са SUV и пикап. Засега обаче не е известно дали те ще влязат в серийно производство.

Isuzu показа брутални прототипи

В основата на пикапа е шасито на модела Isuzu D-Max, размерите на колата са 5500х2150х2100 мм, а клирънсът - 370 мм. Ъгълът на заход достига 49,7 градуса, а на отход -38,5 градуса. Всъдеходът пък е изграден върху платформата на 7-местния модел Isuzu MU-X, който се предлага на австралийския пазар. Дължината му е намалена с 500 мм, а ъгълът на отход е 37,3 градуса, като клирънсът е същият като на пикапа.

Isuzu показа брутални прототипи

По-подробна информация за прототипите Isuzu Concept X все още не е налична. И двата автомобила имат модернизирани панели на каросерията и електрическа лебедка WARN Zeon 10-S Platinum. Пикапът има напълно различна товарна платформа. Освен това и двата прототипа са оборудвани с 5-раменно окачване, амортисьори с външен резервоар с размери 60 мм, 20-инчови дискове с 38-инчови гуми Toyo Open Country и спирачки TBS Racing.

Isuzu показа брутални прототипи

Под капака и на двата автомобила се крие 4-цилиндров дизелов двигател 4JJ1 Hi-Power с обем от 3-литра, който развива 176 коня и 460 Нм максимален въртящ момент. Моторът работи в съчетание с 6-степенна автоматична скоростна кутия на Aisin.

Снимки: Isuzu

Тагове: suv isuzu
0 от 500