IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota увеличава производството си в Китай

Главната цел е реализирането на 2 млн. продажби годишно до 2020 г.

Toyota увеличава производството си в Китай

Компанията Toyota планира да увеличи производствения капацитет на заводите си в китайските градове Гуанджоу и Тиендзин с около 20%.
 

Toyota планира увеличаване на производствения си капацитет в Китай

Според информация на агенция Reuters, японският производител се цели в увеличаване с 240 000 произведени автомобила на година. Именно това решение трябва да увеличи не само годишният производствен капацитет от 1,16 млн. автомобила, но и продажбите до около 2 млн. бройки до 2020 г.

Част от бъдещото нововъведение е и годишното производство на общо 10 000 електромобила и 110 000 коли с хибридна система в завода в Тиендзин. От своя страна пък китайското правителство обяви, че поетапно ще премахне ограниченията върху чуждестранната собственост за компании, произвеждащи електрически или хибридни автомобили.

Японската автомобилна корпорация обмисля и по-нататъшното изграждане на два нови завода на китайска територия. Освен повишаването на производствения капацитет Toyota иска да постигне и разширяване на търговската си мрежа.

Снимка: Toyota

Тагове: toyota
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    das ( преди 5 години )
    Всички, които искат да продават много, копират селс и маркетинг модела на Тойота. VW дръпна в продажбите от както започнаха да следват модела на Тойота в края на 20 век. Просто концепцията с това да налагаш ти модели от един пазар на друг не работи. Продавай това, което се търси в дадената страна и ще успееш. Benz и BMW правят същото от 2000г. в САЩ и Канада и след 2010г. в Китай и развиващите се пазари.
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Кво дада стоплят, там продават още Сенатор. Но накрая алианца Рено-Нисан-Мицубиши ще е с най-големи продажби.
  • #2
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Фолк с японски ваген ( преди 5 години )
    Жълтите братя почнаха да стоплят, че гъзарията с немските машини излиза скъпо. ;)
  • #1
    1 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Айдеееее, отиде коня у ряката... Повече Тойота - НЕ!