IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Клиент получи Tesla с различни врати

Никой в завода не забелязал грешката при чисто новия Model 3

Клиент получи Tesla с различни врати

През последните месеци в Tesla правят всичко възомжно, за да постигнат планираните обеми на седмично производство на Model 3, като за целта в компанията взимат радикални мерки. Една от тях е отказът от проверка на спирачната система, но явно има и други, които тепърва ще създадат проблеми.

Клиент получи Tesla с различни врати

Клиент на компанията се оплака в Twitter, че бързането води до грешки в сглобяването на колите. Купувачът на Model 3 е поучил електромобила си с различни врати. При три от тях от вътрешната част е бяла, а при четвъртата – задна дясна, кожата е кафява. Любопитното е, че грешката не е забелязана както в завода, така и от дилъра, извършил доставката.

Засега от Tesla не коментират как се е стигнало до подобна ситуация, но последните сведения показват, че компанията успява да произвежда по повече от 5000 бройки от Model 3 на седмица. Това съответно води до грешки, като самият Илон Мъск призна,че прекарва ден и нощ до поточната линия в завода и е безкрайно уморен. Със сигурност това важи и за служителите му.

Снимка: Twitter
 

Тагове: tesla model 3
0 от 500
  • #8
    9 rate up comment 2 rate down comment
    aha ( преди 5 години )
    Пеноооууу яла си прибери верисиите ***...Тия твойте лщбимци праят гаф след гаф.Днеска с различни врати..утре без стъкла ил ис един мотор...Гхахах закривайте таа мъско-*** дорде е време.ВАГ такова ВАГ оноакова, *** те това само мъско-утопията го може.Оправихте ми деня с този репортаж хахха.
  • #7
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Тая новина е във всеки възможен сайт. Не обвинявай този. Показва качеството на сглобката и вниманието, което се обръща към детайла! А що касае теста на спирачките - като минаваш на годишен преглед не те карат да спираш в двора, а те качват на стенд нали - само там може да се види какво усилие се прилага към всяко колело и отговаря ли на нормите! Оправданията, че на писта е по-обстоен и безопасне са крайни тъпоумия! Защитата на марка позволяваща си подобно пренебрегване на сигурността също!
  • #6
    5 rate up comment 17 rate down comment
    Хмм ( преди 5 години )
    Тази новина е като повечето в този vag сайт подбира се и рибите кълват, десетките хиляди самозапалии бмв-та не са новина, но два цвята в тесла шок и ужас, това за спирачките отдавна беше определено като фейк нюз за ***, просто стендовия тест е сменен с такъв на полигон за по обстоен тест и въобще този сайт дава всичко от себе си да побликува всяка трета статия как от тесла нищо не става, но нито за кадмия в зарядните на фолксваген нито за който и да друг сериозен проблем в германия, евтин шок
  • #5
    19 rate up comment 6 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Ахахах сектантите - що не си заринете главите малко с пепел? Ще отречете ли че колата е доставена с различни врати? Потресавао е колко много зомбирани има
  • #4
    18 rate up comment 9 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    Ахахаха абе пич - ква пропаганда те гони! Черно на бяло го има! Абсурдно е , както и падането на броните, както и разликата във фугите на вратите, както и проблемите с отключването и много други. Да не говорим че отмяната на тестовете на спирачките не са абсурдни а престъпни! На черното да кажеш бяло няма как! Колкото и да си зомбиран проблемите ги има и вместо да се отстраняват ония обвинява куцо и саката и обяснява как ще реши проблема с ъпдейт по мейла. Не става така и за всички е видно!!
  • #3
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    VAG,ще им спре кранчето.
  • #2
    10 rate up comment 20 rate down comment
    s ( преди 5 години )
    Продължават яката пропаганда против Тесла. Платени статиики и тн.
  • #1
    17 rate up comment 14 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 5 години )
    А кажете пак, че не е *** тая талига :D Кретеноидността на Илоновите изцепки добива заплашителни размери. Това е на фона на информация от членове на борда че "ползва леки наркотици" и на фона на туита на Азелия Банкс обяви в Instagram, че е прекарала уикенда с него, а през цялото време той търсил инвеститори за да не влезе вдранголника - инвестиционния фонд на Саудитска Арабия въобще нямал намерение за такива сделки. На този целия му "бизнес" е основан на лъжи и замазванки!