IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новият Ford Mustang Shelby GT (ВИДЕО)

Масълкарът ще има и специална версия с мощност 700 коня

Ето го новият Ford Mustang Shelby GT (ВИДЕО)

Компания Shelby American показа новия си масълкар Shelby GT, базиран на архитектурата на американския спортен автомобил Ford Mustang. Автомобилът получи агресивен външен дизайн и мощен двигател.

Дебют за новия Ford Mustang Shelby GT (ВИДЕО)

Новият Shelby GT може да се похвали с по-издължен преден капак, който добавя масивност на спортния автомобил. Освен това колата се характеризира с нова радиаторна решетка, спойлер на капака на багажника, оригинални джанти, предно окаване с нови амортисьори от Ford Performance и изпускателна система Borla.

Дебют за новия Ford Mustang Shelby GT (ВИДЕО)

Под капака е монтиран познатият 8-цилиндров 5-литров двигател, но Shelby American е увеличила мощността му до 480 конски сили. По-късно се очаква да се появи и специална версия на Ford Performance с мощност 700 коня. Двигателят се задвижва от 6-степенна ръчна скоростна кутия или от 10-степенна автоматична.

Дебют за новия Ford Mustang Shelby GT (ВИДЕО)

Shelby GT започва да се предлага от днес като фастбек или кабриолет, като цената му е 61 345 долара. За още 5000 долара клиентите ще могат да си поръчат модификацията Heritage, която е боядисана в черно или бяло със златни акценти, златисти джанти и окачване от Ford Performance. Автомобилът ще може да бъде закупен от отбрани дилъри не само в САЩ, но и в целия свят.



Снимки и видео: Shelby American

Тагове: ford mustang shelby gt
0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    бай уй ( преди 5 години )
    "Златни колесни дискове?"Това златни спирачни дискове ли трябва да означава или златни джанти?Или както най-вероятно е в оригиналната статия - златисти джанти?