IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Golf R в цвят на Huracan? Може

Завръщане прави дори оцветяването на първото поколение GTI

Golf R в цвят на Huracan? Може

За моделната 2019 година купувачите на VW Golf R ще могат да поръчват ежедневния си спортист в 40 различни цвята. Сега моделът се предлага в 5 цвята, но благодарение на програмата VW Spektrum това драстично се променя, като клиентите получават някои вълнуващи възможности – като червеното (Mars Red) от първото поколение на Golf GTI или синьото (Deep Blue Pearl), предлагано с R32 от четвъртото и петото поколение на Golf.

Golf R в цвят на Huracan? Може

За тези, които искат да излязат извън наследството на Golf, също има интересни предложения. Сред тях е зеленият металик (Viper Green Metalic), който директно от Lamborghini Huracan. Всъщност италианският производител на суперколи, който е под шапката на VW Group участва в програмата Spektrum с още четири цвята. Другите марки, които са част от концерна също предлагат цветове за новия Golf R.

Golf R в цвят на Huracan? Може

За моделната 2019 година обаче няма да има промени в механично отношение в Golf R, който се задвижва от 2-литров бензинов двигател с турбо и мощност 292 конски сили и 379 Nm максимален въртящ момент.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Хахахаха,Гоуф Хуракан!По цвета ще го познаете!На Гоуфу най-много му отива кафявото. С такъв цвят още по-ясно показва, че е ке-*** на тези, които още не са го разбрали.Има обаче хора, които обичат тези места за облекчаване, защото явно страдат от перманентна ди-а-рия...На мозъка също!Нали така ВАГи!Вземи си активен въглен вместо Гоуф!По-здравословно е.
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Но пък ... ( преди 5 години )
    Huracan в цвят на Golf R? НЕ може.