IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Focus ST върти обиколки на "Нордшлайфе"

Спортната версия най-вероятно ще получи мотора от Focus RS

Новият Focus ST върти обиколки на

Ford представи съвсем наскоро новия Focus, но по-мощната и бърза версия на модела – ST, вече навлезе във финалния етап на предсерийните тестове. Новият Focus ST и преди е би засичан да върти обиколки на Северната дъга на „Нюрбургринг”, но този път колата е с доста по-малко камуфлаж.

Новият Focus ST върти обиколки на

Предполага се, че най-сериозните съперници на следващия ST ще са новото поколение на VW Golf GTI (което се очаква през 2020 година) и еволюцията на новия Renault Megane RS. А развитието на ST е повече от интересно, след като от Ford показаха, че управлението и поведението на колата подлежат на по-фини настройки дори и когато става въпрос за коли, носещи означението ST-Line.

Към това трябва да добавим и още втвърдяване на окачването, както и още мощност, така Ford ще има достоен представител при хотхечовете с един двигателен мост, а по-късно се очаква да се появи и напълно новият Focus RS.

Новият Focus ST върти обиколки на

Все още няма информация от Ford относно мощността новия ST, но прогнозите за нива малко над 260-270 конски сили звучат повече от оправдано. Най-смелите прогнози са, че новият ST ще дебютира с 3-цилиндров двигател, но много по-вероятно е да получи осъвременена версия на 2,3-литровия EcoBoost от Focus RS, като моторът ще е с малко по-ниска мощност и така ST ще стане реален съперник на лидерите в своята категория.

Тагове: ford ford focus st
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    до анинимната майна ( преди 5 години )
    Първо не съм експерт майна,ти ако си моля.Второ харесваш предишните задни стопове-може би си ***? Трето, наясно си какъв спукан кондом е 3 цилиндров двигател в купе със спортни акценти.Май не си.Наясно си с трошещия се блок на предишния РС,май не си,отде акъл.Харесваш семплия интериор на предишния?Май си едиснтвения,Майна.Хайде пали NFS-a и бягай пиши домашното ,Майна.
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Какво бие по дизайн? Това, сложено до новия Сийд и Фиат Типо погледнато отзад е неразличимо от другите 2.
  • #3
    4 rate up comment 4 rate down comment
    ddd ( преди 5 години )
    В дизайна бие и Голф и Астра. Ще го видим като характеристики. Този път браво на Форд!
  • #2
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Бйемти икспиерта си, майна! Тия от Форд, ако прочетат какво си написал, първо ще се разреват, а после може да си срежат вените! Само въпрос на време е да вязат в тоя форум-сборище на най-голмте спИцИалисти на планетата, МАЙНА!
  • #1
    4 rate up comment 9 rate down comment
    NN ( преди 5 години )
    дизайна похвално е оправен,няма ги онези олигофрънски задни стопове,предницата е интереснаа,ако и от интериора са разкарали противните стрелки иевтинееещата пластмаса....да стискаме палци да не са сложили под капака 3 цилиндрова рядка работа...То едно да оправят ше развалят друго..ама..