IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW показа как се тества X7 (ВИДЕО)

Кросоувърът минава сурови изпитания, преди да излезе на пазара

BMW показа как се тества X7 (ВИДЕО)

Тестови прототипи на BMW X7, покрити с камуфлаж, се подлагат на жестоки натоварвания в най-различни условия. Това се вижда във видео, публикувано от баварския производител.

BMW показа как се тества X7 (ВИДЕО)

Бъдещият всъдеходен флагман на BMW преминава тестове на сняг и лед в задполярния кръг, както и при високи температури в пустинята на Южна Африка. Машината е подложена на натоварвания и в гъстия трафик на някои от най-големите градовe, както и на магистрали, където се развива възможно най-високата скорост.

Серийното BMW X7 няма да се отличава особено от концептуалния модел X7 iPerformance, представен на автосалона във Франкфурт миналата есен. Кросоувърът ще поучи същите големи „ноздри”, решетка на радиатора, главна оптика и задни светлини. Промените в дизайна ще засегнат броните и външните огледала, като на серийния модел са поставени и дръжки на вратите.



Бъдещото X7 е построено на модулната платформа CLAR, използвана за редица моделина баварците - 7 Series, 5-Series, BMW X3 и BMW X5. Всъдеходът не само ще бъде най-големият модел на марката, но и ще разполага с 3 реда седалки. Размерите му засега остават тайна, на се очаква да бъдат същите като на концепта - дължина от 5020 мм, широчина – 2020 мм, височина – 1800 мм и разстояние между двете оси – 3100 мм.

Гамата силови агрегати на модела верроятно ще вкючвна 3,0-литров мотор с 6 цилиндъра, както и 4,4-литров V8. След това ще се появи и хибридна модификаци, докато дизеловата версия е под въпрос. Не се знае и дали в BMW смятат да предложат модификация с V12.

BMW показа как се тества X7 (ВИДЕО)

Премиерата на всъдехода ще се състои на автосалона в Лос Анжелос през септември, а ключовите пазари за модела ще бъдат Китай, САЩ, Близкия Изток и Русия. Моделът ще се произвежда в завода на баварците в Спартенбърг (САЩ).

Снимки и видео: BMW

Тагове: bmw x7 x7 iperformance
0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Фиат груп има кой да ги купи, споко Хюндай чакат.Ти гледай Дачия да не купи поредния фалирал японски производител - на консервени кутийки, разбира се, да не си помисли коли ? ахахаххаахххахах
  • #3
    7 rate up comment 9 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Доста левашли опит за реклама. Като ги купят Фиат Груп, ще се оправят.
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Илиев555 ( преди 5 години )
    За дизайн всеки си има предпочитания а за електрически модели е тази фирма от години притежава такива в масово производство и сега предстоят още четири нови модела .
  • #1
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Тая фирма пропада все повече и повече. Вяка година моделите става все по грозни и уродливи а технологиите си стоят същите. Няма хибриди, няма електрически модели.Единствените им светни модели май са М2 и М4.