IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen показа колко багаж събира новият T-Cross (ВИДЕО)

Двама професионални хокеисти натовариха екипировката си в компактния кросоувър

Volkswagen показа колко багаж събира новият T-Cross (ВИДЕО)

Компанията Volkswagen разпространи любопитно видео, което трябва да демонстрира практичния характер на най-малкия кросоувър на марката – T-Cross. В клипа участват две от звездите на професионалния хокей в Германия – Джеф Ликенс и Армин Вурм от отбора на „Гризлис Волфсбург”.

Volkswagen показа колко багаж събира новият T-Cross (ВИДЕО)

Спортистите нагледно демонстрират как багажникът на Volkswagen T-Cross може да събере цялата им екипировка. Благодарение на движещия се заден диван, обемът на товарното отделение варира межзу 385 и 455 литра. Ако седалките бъдат прибрани, вместимостта се увеличава до 1281 литра.

В компактния SUV могат да се поставят и товари с по-големи размери, като се сваля и облегалката на предната пътническа седалка. Всичко това е включено в стандартното оборудване на автомобила.



Серийният вариат на T-Roc трябва да бъде показан през есента, а продажбите му ще стартират през следващата пролет. Кросоувърът ще стъпи първо на пазарите в Европа и Южна Америка, а след това в Китай и Индия.

Снимка и видео: Volkswagen

Тагове: volkswagen t-cross
0 от 500