IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво може Audi S5 с двигател и батерия от Tesla? (ВИДЕО)

"Новият" автомобил е напълно функционален въпреки увеличеното му тегло

Какво може Audi S5 с двигател и батерия от Tesla? (ВИДЕО)

Audi S5 е чудесен автомобил с ярък характер (дори моделът от първо поколение). На някои обаче не им достига мощност, за да изпитат напълно нрава на купето. В стремежа си да подобри динамичните характеристики, един такъв собственик прибегна до трансплантация на сърце. На автомобила, разбира се.

Какво може Audi S5 с двигател и батерия от Tesla? (ВИДЕО)

За щастие, S5 е достатъчно голямо купе, което позволи под капака му да бъде монтиран двигател от електрическия Tesla Model S. За да се постигне баланс на тежестта, се наложи батерията да бъде разположена в багажника. Всъщност, това се оказа единственото място, където тя можеше да бъде поставена. Човек се чуди как се справя окачването на това Audi с увеличеното тегло от по-мощния двигател и батерията.

Разбира се, изпълнението на проекта струваше много усилия, но най-важното е, че "новият" автомобил се оказа напълно функционален. Видеоклипът с електрическото Audi и щастливият му собственик бе публикуван в канала MARS в YouTube.

 

Тагове: tesla model s audi s5
0 от 500
  • #4
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Този ( преди 5 години )
    Хората харесват Ауди и електромобили, но след като от 2009г Ауди само обещават електромобил, а не правят те сами си го конвертират.В случая всички системи са запазени и куатро задвижването.Електромотора е с над 420 конски сили.Тук виждате най-добрият електромобил на Ауди до момента!
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Цар Навуходоносор ( преди 5 години )
    Защо тогава на снимката имаме A8 D4, а не S5?
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Заглавието трябваше да е:" Какво похабяване на енергия, време, средства и една хубава кола...!"
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Заглавие ( преди 5 години )
    Та да се върнем на заглавието - какво може това ауди, че въобще не става ясно от текста и видеото?