IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рикардо превзема Сан Франциско и Лас Вегас (ВИДЕО)

Нагледно доказателство защото болид от Формула 1 е труден за каране в градски условия

Рикардо превзема Сан Франциско и Лас Вегас (ВИДЕО)

Дениъл Рикардо и бившите шампиони във Формула 1 Red Bull зарадваха почитателите на спорта с интересна разходка на австралиеца по улиците на няколко американски града.

Рикардо превзема Сан Франциско и Лас Вегас (ВИДЕО)

Проектът носи името Road Trip USA и има за цел да ни покаже, че болидите не са особено пригодени за ежедневно каране по градските улици. И естествено, да изпълни още една от смелите маркетингови стратегии на компанията, собственик на два отбора във Формула 1.

Рикардо кара по-стария, но много по-надежден RB7 с V8 мотор и препуска по улиците на Сан Франциско и дори се бори с вечерния трафик на Лас Вегас, заради което и болидът му е екипиран с фарове.

На някои от по-неравните участъци Дениъл не връща газта и колата му буквално подскача във въздуха, като той красиво допълва това със зрелищни дрифтове по хлъзгавия градски асфалт. Ако сте се чудили как ще изглежда един автомобил от Формула 1 в градска среда, това видео ще отговори на повечето ви въпроси.
 

Тагове: red bull
0 от 500