IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Gemballa доработи Porsche 911 Turbo

Немската тюнингова фирма Gemballа, специализирана в доработката на различни модели на Porsche, представи нов спортен пакет за Porsche 911 Turbo, наречен Avalance GTR 800 EVO-R.

Gemballa доработи Porsche 911 Turbo

Най-впечатляващата намеса на Gemballa е в двигателя на колата, който е увеличил мощността си от стандартните 480 на невероятните 850 к.с. 

Променен е и максималният въртящ момент, който е достигнал до 935 Nm. Работния обем на двигателя е повишен от 3.6 на 3.8 литра, като са сменени и двете турбини, които сега са модел Garret. 


Във външния вид на автомобила са се появили двуцветни аеродинамични допълнения, които го правят да прилича на Carrera GT. 

Нов е капака на двигателя, променени са двете брони, нова е формата на фаровете, арките над колелата са по-широки, отзад се е появил нов спойлер изработен от карбон. Променено е окачването, спирачния механизъм е по-ефектгивен, джантите са 19 цолови, гумите са Yokohama.Вижте още.
0 от 500