IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda направи и всъдеходен Karoq

Компактният кросоувър получи версия Scout

Skoda направи и всъдеходен Karoq

Чешкият производител Skoda представи „всъдеходна” версия на компактния си кросоувър Scout. Нейните основни особености са сребристите елементи по екстериора, 18-цоловите джанти и наличието на система за задвижване на четирите колела още в базовото оборудване.

Skoda направи и всъдеходен Karoq

Skoda Karoq Scout ще се предлага с избор от 3 двигателя. Кросоувърът може да бъде оборудван с 1,5-литров TSI с мощност 150 к.с. или с 2,-0-литров турбодизел, достъпен в два варианта – със 150 и 190 к.с. Двигателите работят в комбинация със 7-степенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя, като за по-малкия дизел е предвидена и 6-степенна механична трансмисия.

Skoda направи и всъдеходен Karoq

В списъка с оборудване на Karoq Scout влизат 18-цолови джанти (19-цоловите се предлагат като опция), тонирани стъкла, кожен волан, педали от неръждаема стомана, пълен LED-пакет със специално осветление на салона, виртуален приборен панел и мултимедийна система с поддръжка на 4G LTE и WiFi.

Skoda направи и всъдеходен Karoq

Моделът запазва останалите технически характеристики на оригиналния Karoq, който е построен на модулната плафторма MQB (същата е в основата на VW Tiguan). Кросоувърът има активно окачване с 4 режима на работа, в това число и такъв за тежък терен. Предлага се и мултимедиен комплекс Columbus с функция за управление с жестове.

Снимки: Skoda

Тагове: scout skoda karoq
0 от 500