IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор беше уволнен, защото пръска хората (ВИДЕО)

Канадецът се забавлявал, като нарочно минавал през локвите

Шофьор беше уволнен, защото пръска хората (ВИДЕО)

Канадски шофьор на товарен миниван се прости с работата си, след като беше заснет как нарочно минава през локвите в дъждовно време, за да пръска хората на тротоарите. Видеото беше публикувано в местните медии и това струваше работното място на мъжа, чието име не се съобщава.

Шофоьор беше уволнен, защото пръска хората (ВИДЕО)

По информация на CBCNews, шофьорът дори се забавлявал с действията си. Те били заснети от друг автомобил, а видеото е изпратено на фирмата Black&McDonald, за която работил мъжът. Нейните шефове изобщо не се поколебали и го уволнили, като се извинили на пострадалите от действията му.



Впрочем, подобни постъпка се наказват сурово в много държави по света. В Англия наскоро 22-годишен младеж остана без книжка за 6 месеца и плати 500 паунда глоба, след като си позволи нарочно да минава през локвите, за да пръска пешеходците.

Съдът в Колчестър прецени, че действията на Самюел Лис са умишлени, тъй като той дори не е направил опит да спре или намали скоростта преди локвата. В резултат младежът имокрил сериозно група деца, излизащи от училище. Действията на Лис обаче били забелязани от полицай, който станал основен свидетел на обвинението.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500