IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Следващото BMW 3-Series идва в Париж

Компанията потвърди дебют на нов модел през октомври

Следващото BMW 3-Series идва в Париж

Тази година неприятно голям брой автомобилни производители няма да участват на салона в Париж, но това не означава, че в началото на октомври няма да видим интересни премиери във френската столица. Според списание Car Magazine, точно в Париж BMW ще представи новото поколение на 3-ата серия.

Новото BMW 3 серия идва в Париж

През юни баварската компания потвърди, че ще покаже нов модел в Париж, но не се ангажира с уточнение дали наистина става въпрос за новата 3 серия. В последните месеци интернет се напълни с папарашки снимки на предсерийните прототипи на новия модел, като от тях изглежда автомобилът да е готов да се качи на конвейера.

Новата 3 серия ще използва платформата CLAR и автомобилът ще е по-лек и по-голям от актуалния модел, който все още е в продажба. По отношение на дизайна и стилистиката не би трябвало да очакваме сериозни промени. Също като по-големите 5 и 7 серия развитието на дизайна на 3 серия ще е еволюция, а не революция.

Предполага се, че при премиерата топ версията на модела ще е M340i xDrive с 3-литров турбо мотор с 380 конски сили. Естествено, по-късно се очаква и появата на М3.

Тагове: bmw bmw 3 series
0 от 500
  • #7
    32 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    Един приятел преди време работеше за БМВ и като му казах, че не ми харесва BMW E90 реагира така: "Това е напълно нормално! Ти си карал Е36, Е39 и сега в тази кола имаш чувството, че всичко става на майтап, така ли е?". След "Да!", той ми каза, че това умишлено се прави, като олекотяват автомобила, но реално ти не си по-малко стабилен, по-малко сигурен и т.н. Просто усещането е различно. Каза, че всички нови автомобили са така и всеки свикнал си с неговата марка има претенции към новият модел.
  • #6
    35 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Plastmasov nali ? Drugo si e stomana ot Kobe Steal.
  • #5
    37 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Ето ти не-пластмасовите коли как се представят в краш тест. Пълно е с железа ама при удар никаква файда.***.youtube.com/watch?v=fPF4fBGNK0U
  • #4
    41 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Пластмаса има само там където не е нужно да има ламарина, като брони и т.н. Новите коли са 10 пъти по здрави при удар и са много по-усилени структурно от старите.
  • #3
    36 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    Като ти е пластмасова си вземи москвич. Аз искам да ми е пластмасова и лека за да има динамика и добро управление.
  • #2
    32 rate up comment 4 rate down comment
    Домакин ( преди 5 години )
    ... ми пластифицира се!
  • #1
    33 rate up comment 8 rate down comment
    Гост ( преди 5 години )
    След Е92 тези тройки ми изглеждат много пластмасови и някви обикновенни стоят сякаш не е BMW кво се случва с тая марка?