IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Марадона бе хванат да кара пиян (ВИДЕО)

Новият работодател на легендарния аржентинец му осигури две коли с шофьори

Марадона бе хванат да кара пиян (ВИДЕО)

Световното първенство по футбол в Русия се оказа период, изпълнен със събития за футболната легенда Диего Марадона. Но силните дни на аржентинеца продължават, като сега Марадона беше заснет как шофира пиян, а малко преди това непринудено си общува с медиите.

Медиите хванаха Марадона да кара пиян (ВИДЕО)

Дон Диего официално започна работа в Беларус през миналата седмица, след като стана председател на един от местните клубове – Динамо-Брест. Но почти веднага Марадона се прибра в Аржентина, като стана ясно, че в Беларус не са успели да му намерят достатъчно качествено жилище, а и той е искал да си почине у дома, след като прекара много време в чужбина.

Отдихът на Диего, естествено, зарадва местните медии и на видеото може да го видите как си общува с медиите в явно нетрезво състояние, но това не му пречи да анализира бедственото положение, в което се намира аржентинския футбол и да обясни, че развитието на спорта в страната му се спъва от корупцията, обхванала местните футболни ръководители.

На видеото от новинарската емисия отсъства моментът, в който импровизираната пресконференция на Марадона приключва и той дава газ и си заминава. А медиите в Аржентина вече питат дали полицията се разследва шофирането на Дон Диего във видимо нетрезво състояние.

Предполага се, че след като се реши жилищният проблем на аржентинеца в Минск, той ще се върне на работа със самолета, осигурен му от клуба, като за придвижване в Беларус той е получил два автомобила: Rolls-Royce и BMW. И от Минск веднага направиха уточнението, че и двете коли ще са с шофьори.

 

0 от 500