IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руските баровци сменят колите си на 46 месеца

Най-бързо се отървават от моделите на Jaguar, а най-дълго карат Volvo

Руските баровци сменят колите си на 46 месеца

Проучване в Русия установи след колко време местните собственици на нови автомобили ги препродават. Оказа се, че привържениците на премиум марките по-често се разделят с колите си отколкото тези, които предпочитат масовите коли, което изглежда напълно логично.

Руските баровци сменят колите си на 46 месеца

Експертите посочват, че миналата година в Русия един нов автомобил се препродава средно 57 месеца след първоначалната му покупка. Собствениците на по-скъпите модели обаче се разделят с придобивката си след 46 месеца.

Лидер в премиум сегмента се оказва Volvo с резултат от 59 месеца. Моделите на Land Rover заемат второ място с 50 месеца, а на трето е Audi с 48 месеца. Марките Infiniti и Lexus се препродават средно на 47 месеца. Най-бързо руснаците се отървават от моделите на Jaguar - 39 месеца. Mercedes-Benz и Porsche показават резултат от 40 месеца, BMW - 43 месеца, а MINI - 44 месеца.

Руските баровци сменят колите си на 46 месеца

Сред масовите брандове руснаците най-дълго остават зад волана на Suzuki (69 месеца), показва проучването. Второ място заема LADA с 62 месеца, а челната тройка допълва Citroen - 59 месеца.

0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    никой който е богат не си взема волво това че новобогаташи и парвенюта си купуват волва и много бързо осъзнават грешката си и стават за посмешище в бизнессредите е отделна тема
  • #9
    3 rate up comment 6 rate down comment
    ... ( преди 5 години )
    В Москва заплатата на секретар/ка е над 1200 евро, ти за какви 240 лева пишеш?!?
  • #8
    10 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    В това време минималната заплата в Русия е 240лв!Тия скотове още живеят в ерата на мутрите от 90-те и искат и нас да притеглят отново в *** им.
  • #7
    6 rate up comment 2 rate down comment
    :) ( преди 5 години )
    Тук по-скоро става дума за това, колко е дълга гаранцията и кога е изплатен автомобила. В случая с Волво се вижда, че собствениците са я продаавли около два месеца преди края на гаранцията - тоест най-вероятно са я заменяли за по-нова.
  • #6
    17 rate up comment 7 rate down comment
    Бай ви Шиле ( преди 5 години )
    Имат пари,сменят.Аз кат нямам,ще гледам
  • #5
    7 rate up comment 11 rate down comment
    моа ( преди 5 години )
    до просто човек: добре дай линк към твоя снимка опрян на волвото си :) голяма ***.
  • #4
    21 rate up comment 15 rate down comment
    жик-так ( преди 5 години )
    Lexus - стил, качество и престиж!
  • #3
    27 rate up comment 6 rate down comment
    просто човек ( преди 5 години )
    Самата дума баровец е точно нашенска. Човек, който ходи по барове и пилее пари - точното определение за човек и изброените от мен коли.Отново казвам - ВОЛВО не е за баровци. В нормалния свят ВОЛВО се кара от нормалните хора, средностатистическия гражданин с хубава работа, евентуално добра заплата или малък бизнес. Човек с висше образование и семейство. Това е олицетворението на Волво.
  • #2
    23 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    По-скоро тия коли, за които говориш ги карат ПСЕВДО баровците в БГ. Истинските баровци са с поръчкови лимитирани коли, които са доста по-скъпи.
  • #1
    13 rate up comment 25 rate down comment
    просто човек ( преди 5 години )
    Баровците не карат Волво. Волво е за нормалните хора, средностатистическия човек. Баровците карат Аудитата, БМВ-тата и Мерцедесите със затъмнени предни стъкла