IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi загатна новото Q3 (ВИДЕО)

Премиерата на модела е насрочена за 25 юли

Audi загатна новото Q3 (ВИДЕО)

Новата генерация на компактния кросоувър Audi Q3 ще бъде представена на 25 юли. Премиерата на модела ще бъде онлайн в интернет, а първата му поява пред публика е предвидена за автосалона в Париж през есента.

Audi загатна новото Q3 (ВИДЕО)

Команията разпространи кратко видео, с което загатва как ще изглежда автомобилът. От него става ясно, че Audi Q3 ще наследи фирмените елементи на последните кросоувъри на марката – масивна решетка на радиатора с тризмерен ефект и уникални дневни светлини.  Машината ще получи и нова адаптивна оптика с подвижни елемети.

В следващите тийзъри трябва да бъде показан и салонът на автомобила. Очаква се, Audi Q3 да получи цифров приборен панел – същият, който се поставя на всички нови модели на марката, излезли сред последното TT.



Засега липсва техническа информация за кросоувъра, но е известно, че той е изграден на модулната платформа MQB. Благодарение на нея SUV-моделът може да порасне на размери, като по този начин ще има повече място за пасажерите, но в същото време теглото да бъде намалено.

При излизането си паара новото Audi Q3 ще получи 1,5-литров бензинов двигател и 2,0-литров дизел в няколко варианта на мощност. На по-късен етап трябва да излезе и модификация e-tron, която ще изминава до 50 км само на ток.

Снимка и видео: Audi

Тагове: audi q3 suv
0 от 500