IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Eто го и кабриолетът BMW 8-Series

Серийната версия без камуфлаж бе заснета в Шотландия

Eто го и кабриолетът BMW 8-Series

Снимки на възродената BMW 8-Series във версия „кабриолет” бяха публикувани от изданието AutoExpress. Автомобилът, чиято премиера ще се състои догодина, беше заснет по време на тестове в Шотландия без никакъв камуфлаж.

Eто го и кабриолетът BMW 8-Series

Дизайнът на машината повтаря този на едноименното купе, представено по-рано тази година. Автомобилът е получил голяма решетка на радиатора, светодиодна оптика, спортна изпускателна система с хромирани тръби и покрив от плат, заради чиято конструкцията колата ще бъде с около 125 кг. по-тежка.

На снимките е представена модификацията M850i. Тя ще получи 4,4-литров бензинор V8 с турбо, развиващ мощност от 530 к.с. С този двигател купето ускорява от 0 до 100 км/ч за 3,7 секунди, а при кабриолета се очаква времето да бъде около 4,0 секунди.

Скоростната кутия е 8-степенна автоматична. Машината разполага и със система за задвижване на четирите колела, самоблокиращ заден диференциал и модернизирана спирачна система. За кабриото ще ще предага и 3,0 литров дизел с 6 цилиндъра и 320 к.с.

Eто го и кабриолетът BMW 8-Series

Производсjвото на купето 8-Series вече стартира в завода на BMW в Долна Бавария. Там се сглояват още новите поколение на 7-Series и 5-Series. При това „осмицата” стана първият сериен модел на марката с покрив от полимер с армирани въглеродни нишки. В същия завод ще се сглобяват кабриолета, както и бъдещата версия с 4 врати Gran Coupe.

Снимки: Auto Express
 

Тагове: bmw 8-series
0 от 500