IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

McLaren подготвя 18 нови спортни коли до 2025 г.

Сред тях ще има и няколко хибридни модела

McLaren подготвя 18 нови спортни коли до 2025 г.

До 2025 г. компания McLaren ще пусне 18 нови спортни автомобила, сред които ще има и няколко хибридни модели, съобщи самият британският автомобилен производител, цитиран от западните медии.

McLaren подготвя 18 нови спортни коли до 2025 г.

Новият план Track25 е еволюция на плана Track22, който бе представен от компанията на автомобилното изложение в Женева през 2016 г., разчетен от 2022 г. Ревизираната стратегия за развитието на McLaren включва следващите седем години.

През този период на пазара ще бъдат пуснати 18 нови средномоторни спортни автомобили, които ще получат и хибридни модификации. Плановете на McLaren включват също така разработването на нови батерии и зарядни станции за тях. Това ще позволи на колите да "летят" по пистата с максимална мощност не по-малко от половин час, а батериите им да се зареждат много бързо.

McLaren подготвя 18 нови спортни коли до 2025 г.

Като част от изпълнението на плана Track25 до 2025 г. продажбите на автомобили на марката по целия свят трябва да се увеличат с поне 75% - до около 6000 бройки.

Снимки: McLaren

Тагове: mclaren
0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Дехма Мерчев ( преди 5 години )
    Паляци. Ахмед Мерчев за 2 години ще направи 24 коли, и то изглеждащи всяка по различен начин!И най-бавната на Мерчев ще прави тези слабаци за смях!Да не говорим, че на Мерчев са далеч по-евтини и здрави!
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    и всичките изглеждащи по един и същ начин...