IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW тества на писта M-версията на X4 (ВИДЕО)

Спортното крос-купе ще получи мотор с 480 коня

BMW тества на писта M-версията на X4 (ВИДЕО)

Германският производител BMW усилено тества спортната модифиация на кросоувъра BMW X4 M на пистата „Нюрбургринг”. Видео с изпитания на модела беше публикувано в YouTube-канала Automotive Mike.

BMW тества на писта M-версията на X4 (ВИДЕО)

Автомобилът е получи незначителни промени в дизайна, които все пак трябва да покажат, че е част от М-семейството на баварците. Кросовърът има нови въздухозаборници, променена предна броня, голям спойлер и аеродинамични елементи от карбон.

По неофициални данни, спортното крос-купе ще получи 3,0-литров бензинов битурбо мотор. Неговата мощност ще бъде около 480 к.с., като той ще работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Очаква се ускорението от 0 до 100 км/ч да отнема около 5 секунди.



Премиерата на модела ще се състои през есента, като тогава трябва да станат ясни и техническите характеристики. Продажбите на BMX X4 M стартират в края на годината.

Снимка и видео: Automotive Mike

Тагове: bmw x4 x4 m
0 от 500
  • #1
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    няма как да е около 5 секунди при положение че Х3 M40i с 360коня вдига 100 за по-малко от 5 сек и Х4 M40d с 326 коня също за около 5 сек