IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki създава нова марка

Първият й автомобил ще бъде младежки кросоувър

Suzuki създава нова марка

Японската марка Suzuki се подготвя за представянето на нов бранд, чийто първи продукт ще бъде кросоувър, насочен към младите потребители. Това ще стане по време на международното автомобилно изложение в Индонезия пред август.

Suzuki създава нова марка

На автосалона производителят ще покаже прототип на младежкия кросоувър, който по-късно ще влезе в серийно производство. Маркетолозите на компанията се целят с автомобила към потребители, не по-възрастни от 35 г. В момента външният вид на кросоувъра, както и техническите му данни, са напълно засекретени.

Въпреки че липсват подробности за автомобила, се предполага, че той ще легне върху платформата, на която е построен Suzuki Wagon R (на снимките). Това е най-малката кола на марката, която се продава на пазара в Индонезия, където е известна и под името Suzuki Karimun. Размерите на автомобила са 3600x1475x1670 мм с междуосие от 2400 мм.

Suzuki създава нова марка

Първоначално продуктите на новия бранд на Suzuki ще се предлагат само в Индонезия. В същото време обаче, моделите, които ще бъдат разработвани от индонезийското подразделение на японската компания, ще започнат да се предагат и на другите пазари в света, след съответното им приспособяване.
 

Тагове: suzuki
0 от 500