IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пикапът на Tesla ще има два мотора

Товарният автомобил ще може да пакрира самостоятелно, издаде Мъск

Пикапът на Tesla ще има два мотора

Стандартното оборудване на пикапа на Tesla ще включва двумоторна електрическа силова установка с много висок въртящ момент и специално окачване, което динамично ще се адаптира към товара. Това разкри шефът на американската компания Илон Мъск в акаунта си в "Туитър".

Пикапът на Tesla ще има два мотора

В допълнение ще има нова система за закрепване на вратата на товарната платформа и тя също така ще може да се спуска до земята. Пикапът ще паркира самостоятелно и ще получи набор от камери със зрителен обзор от 360 градуса.

Информацията, че Tesla ще пусне електрически пикап, се появи през декември 2017 г. Това беше потвърдено от самия Маск в отговор на въпрос от потребител в "Туитър". Точната дата не бе посочена, но бе съобщено, че това ще стане след пускането в серийно производство на компактния кросоувър Модел Y, който, по предварителна информация, ще дебютира през март следващата година.

Ранна скица на пикапа американският производител на електрически автомобили показа по време на представянето на камиона Semi. На фигурата бе изобразен гигантски камион, в задната част на която е поставена друга кола.

Снимка: Tesla

Тагове: tesla
0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 5 години )
    На кое се развиват бе??Излиза новина,че са доста под контрола на качеството в завода,на следващия ден клипче или новина пусната от тях,за нещо което "ще" ама не уточняват кога.Излиза новина,че замърсяват повече от други коли,хоп на следващия ден новина за пикапа,който "ще" пуснат ама не се знае кога. хората още си чакат модел 3,тея обещаха!!! 10 различни неща от тогава.Все едно някой бг политик им е шеф на тея,само лъжи,медиини манипулации и отбягване от реалността посредством обещания...
  • #2
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Учителя ( преди 5 години )
    Хейтърите ги чакат да фалират...а Тесла се развиват все по-добре..
  • #1
    14 rate up comment 12 rate down comment
    на теслата дръжката ( преди 5 години )
    Тия изпълниха всички поръчки за модел 3, пуснаха и изпълниха всички поръчки за модел Y, пуснаха и изпълниха всички поръчки за камиона, построиха фабрика за соларните керемиди и сега почнаха с пикапа да се занимават. Смях!